Videre til indhold. |

Hop til indhold
Sådan vil denne side se ud når den bliver printet. Dog uden denne boks.
Annullér print og gå tilbage til siden.
 

Tilbage til menuen

Samarbejdspartnere

Forskning og innovation i Region Hovedstaden indgår i flere organiserede samarbejder for at fremme forskning og innovation og derved skabe de bedst mulige betingelser for forskere og innovationsfolk i regionen.
Biopeople
Biopeople er et dansk innovationsnetværk for biosundhed, der skal fremme innovation og vidensbaseret vækst ved at bringe forskere og interessenter sammen på tværs af discipliner, sektorer og offentlig-private grænser.

Københavns Universitetshospital
Københavns Universitetshospital (KUH) er betegnelsen for det universitetsbaserede samarbejde mellem Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet og sundhedsvæsnerne i Region Hovedstaden og Region Sjælland. Desuden deltager Steno Diabetes Center som associeret medlem. KUH skal bl.a. medvirke til at placere det østdanske område i forreste linje, hvad angår sundhedsvidenskabelig forskning og uddannelse.

Københavns Universitet og Danmarks Tekniske Universitet
Region Hovedstaden samarbejder med Københavns Universitet og Danmarks Tekniske Universitet for at sikre sammenhæng på flere indsatsområder for at styrke forskningen i regionen. Det har bl.a. ført til oprettelse af det fælles kontor, creoDK, i Bruxelles, der varetager hovedstadsregionens forskningsinteresser over for EU.

Ledelsesforum for Medicinsk Sundhedsforskning
Ledelsesforum for Medicinsk Sundhedsforskning (LMS) er et fælles forum for de fem regioner og de fire sundhedsvidenskabelige fakulteter. LMS skal sikre en dansk sundhedsforskning med en stærk international profil.

Medicon Valley Alliance
Medicon Valley Alliance fungerer som katalysator for dialog, samarbejde og netværk mellem erhvervsliv, hospitaler, universiteter og offentlige myndigheder i Øresundsregionen.
Webredaktør
Marie Lau
Email:VzNkT.T1K@Yw6rFQc.dk