Videre til indhold. |

Hop til indhold
Sådan vil denne side se ud når den bliver printet. Dog uden denne boks.
Annullér print og gå tilbage til siden.
 

Tilbage til menuen

Nye metoder til sikring af indeklimaet

Region Hovedstaden har iværksat projektet NYMIND, som er en proces, hvor atypiske, visionære og utraditionelle fagområder og innovative virksomheder opfordres til at udvikle de bedste løsninger i samarbejde med Center for Regional Udvikling i Region Hovedstaden.

Baggrunden for projektet er, at regionen skal sikre, at mennerskers sundhed ikke bliver påvirket af jordforurening. Når et hus er bygget ovenpå en forurening, kan det i nogle tilfælde resultere i, at der trænger forurening ind i huset. Det kan medføre et sundhedsskadeligt indeklima for beboerne i disse huse.

Hidtil har de anvendte tiltag været kostbare, tidskrævende og de har medført store gener for de berørte beboere. Ofte er løsningerne forbundet med et teknisk anlæg, der skal være tændt og vedligeholdes i en ukendt årrække. Andre løsninger er mere permanente, men er skrøbelige og vil med tiden kunne ødelægges enten på grund af almindeligt slid eller tilfældige hændelser.

Derfor har Koncern Miljø i Region Hovedstaden taget initiativ til projektet ”NYMIND” (NYe Metoder til INDeklimasikring), der skal finde løsninger, der virker én gang for alle.

Læs mere om NYMIND
Webredaktør
Jeanette Olsen
Email:Dig.wOq@6MOXE5C.dk