Videre til indhold. |

Hop til indhold
Sådan vil denne side se ud når den bliver printet. Dog uden denne boks.
Annullér print og gå tilbage til siden.
 

Tilbage til menuen

Den Præhospitale Virksomhed

Den Præhospitale Virksomhed - Akutberedskabet, koordinerer det samlede og tværgående sundhedsberedskab i regionen. Desuden akut medicinsk indsats uden for hospital og særlige tværgående akut medicinske problemstillinger på hospital. Læs mere her


 • Den præhospitale indsats

  Den præhospitale indsats i Region Hovedstaden udøves af ambulancer, akutlægebiler, akutlægehelikopter, sygetransporter samt af regionens AMK-Vagtcentral, der er koordinerer for den samlede indsats.  

 • AMK-Vagtcentralen

  Regionens AMK-Vagtcentral er den koordinerende funktion for al præhospital indsats med visitering, rådgivning, ambulancer, akutlægebiler og sygetransporter. Læs mere om AMK-Vagtcentralen her.

 • Sundhedsberedskabet i Region Hovedstaden

  Region Hovedstadens sundhedsberedskab består af sygehusberedskab, herunder det præhospitale beredskab, lægemiddelberedskabet og sundhedsberedskabet i den primære sundhedstjeneste. Læs mere om sundhedsberedskabet her.

 • Nødkald til ambulance

  Nødkald er en service til patienter, der på grund af særlige omstændigheder ikke kan ringe 112 og har behov for akut indbringelse til hospital. Læs mere om nødkald her.

 • Informationer fra Hjertestopkomitéen

  Region Hovedstaden Hjertestopkomité informerer om aktuelle konferencer og indkøb af hjertestarter.