Videre til indhold. |

Hop til indhold
Sådan vil denne side se ud når den bliver printet. Dog uden denne boks.
Annullér print og gå tilbage til siden.
 

Tilbage til menuen
04-12-2007

Region Hovedstaden indgår rammeaftaler på it-udstyr

Region Hovedstaden har indgået to-årige rammeaftaler med TopNordic, Comm/2 og HP om leverancer af it-udstyr til regionens hospitaler og øvrige virksomheder.

Region Hovedstaden har indgået to-årige rammeaftaler med TopNordic, Comm/2 og HP om leverancer af it-udstyr til regionens hospitaler og øvrige virksomheder. Rammeaftalerne omfatter levering af stationære pc'er, bærbare pc'er, tynde klienter, fladskærme, printere, servere samt tilbehør til disse kategorier. Rammeaftalerne har en indbygget mulighed for forlængelse med op til 24 måneder.

- Vi har valgt disse tre leverandører, fordi de tilsammen kan dække de brede behov regionens hospitaler og øvrige virksomheder har, fortæller it-direktør Jan Kold.
- Udover at aftalen giver os gode priser, så arbejder regionen med at sikre stadigt mere standardisering af udstyr inden for regionen, hvilket aftalerne tilsvarende understøtter.

Regionens hospitaler og virksomheder kan ved at købe på aftalerne frit vælge mellem de tre leverandører, som stort set kan dække regionens hidtidige behov for it-produkter.

Jan Kold fortæller om aftalen:

- Vi har gennemført et EU-udbud på it-hardwareudstyr for at opnå gode priser samt sikre en høj service og leverancesikkerhed af it-udstyr i aftaleperioden. Det er så med glæde, at jeg kan konstatere, at vi både har opnået rigtigt gode priser og kan fastholde en ordentlig service samt en leverancesikkerhed af it-udstyr til Regionens hospitaler og virksomheder.

For yderligere oplysninger kontakt:

  • It-direktør Jan Kold, IT-direktør i Region Hovedstaden - tlf. 45 11 11 11

  • Specialkonsulent Hans Henrik Juhl, Region Hovedstaden - tlf. 24 60 28 12


Webredaktør
Regionhovedstaden
Email: