Videre til indhold. |

Hop til indhold
Sådan vil denne side se ud når den bliver printet. Dog uden denne boks.
Annullér print og gå tilbage til siden.
 

Tilbage til menuen
29-04-2008

Vækstforum støtter vækstvirksomheder med 40 millioner kroner

Ny vækstpakke skal hjælpe iværksættere og virksomheder med høj vækst som mål godt i gang.

40 millioner kroner fordelt over tre år i perioden 2009 til 2011. Det er indholdet i en vækstpakke netop vedtaget af Vækstforum Hovedstaden, som skal skabe flere nye vækstvirksomheder i hovedstadsregionen. Vækstforum løfter sløret for vækstpakken på konferencen ”Nye vækstvirksomheder – en international udfordring for hovedstadsregionen”. Konferencen finder sted onsdag den 30. april på Copenhagen Business School. Det er gratis at deltage.

Nyskabende projekter præmieres
De endelig udbudsbetingelser for vækstpakken er ikke fastsatte endnu, så deltagerne på konferencen skal være med til at kvalificere indholdet i vækstpakken. Formålet er at øge det samlede antal vækstvirksomheder i regionen, og pengene skal ifølge formanden for Vækstforum Hovedstaden, Jørgen Christensen (V), gå til nyskabende og markante projekter, der udvikler eller afprøver nye metoder, opbygger nye kompetencer og netværk eller skaber værdifuld videnspredning. Vækstpakken kan omfatte flere programmer, som drives af operatørkonsortier bestående af eksempelvis Væksthus Hovedstadsregionen, forskerparker og forsknings- og uddannelsesinstitutioner.

Vilkår for vækst forbedres

Både iværksætterkonferencen og vækstpakken skal ses i lyset af FORA rapporten ”Metropolers globale udfordringer” fra december 2007, som viste at hovedstadsregionen har relativt få nye virksomheder med høj vækst i omsætningen i forhold til andre europæiske storbymetropoler.

- Vækstvirksomheder og vækstiværksættere er typisk mere innovative end andre virksomheder, og derfor er de vigtige for regionens økonomiske udvikling. Med konferencen og vækstpakken ønsker vi i Vækstforum at give inspiration til og forbedre vilkårene for virksomheder med ambitioner om vækst, forklarer Jørgen Christensen.

Tilmelding sker ved at sende en mail til vaekstforum@regionh.dk senest tirsdag den 29. april.

Yderligere oplysninger:
Jørgen Christensen, formand for Vækstforum Hovedstaden, tlf. 51 34 33 50

Henrik Madsen, Udviklingschef med ansvar for Vækstforum og erhverv, tlf.nr. 48 20 55 15

Webredaktør
Regionhovedstaden
Email:


Webredaktør
Regionhovedstaden
Email: