Videre til indhold. |

Hop til indhold
Sådan vil denne side se ud når den bliver printet. Dog uden denne boks.
Annullér print og gå tilbage til siden.
 

Tilbage til menuen

Patienter og politikere i dialog om hospitaler

Pressemeddelelse: Tirsdag den 3. februar kl. 17 holder Region Hovedstaden dialogmøde på Herlev Hospital.
Idéer og forslag fra patienter
Her vil patienter fra Herlev Hospital fortælle politikerne, hvordan de har oplevet hospitalet - og komme med gode idéer og forslag til, hvordan behandlingen på deres eget hospital kan forbedres.

Patienter inviteret
På dialogmødet er det patienterne fra Herlev Hospital, der er inviteret til at fortælle regionens politikere om erfaringer og oplevelser som patient. Og de kan komme med bud på, hvad de godt kunne tænke sig, hospitalerne kan tilbyde.

Inspiration fra patienter
- I Region Hovedstaden oplever vi, at mange patienter henvender sig med forbedringer og gode idéer til udviklingen af behandlingen på deres hospital. Det er en inspiration, vi meget gerne gør brug af, så derfor afholder vi nu dialogmøder på en række af vores hospitaler. Det første finder sted på Herlev Hospital den 3. februar, fortæller regionsrådsformand i Region Hovedstaden, Vibeke Storm Rasmussen (S).

Til bords med politikerne
Dialogmødet varer ca. en time, og deltagerne kommer til at sidde ved mindre borde sammen med politikere fra regionsrådet. På den måde får alle mulighed for at tale sammen om, hvordan behandlingen på hospitalet kan udvikles.

Afholdes i det store mødelokale
Dialogmødet bliver afholdt i det store mødelokale ved hovedindgangen lige bag informationen.

Også regionsrådsmøde
Efter dialogmødet er deltagerne velkomne til at blive og overvære regionsrådets møde, som denne dag også finder sted på Herlev Hospital. En uge før regionsrådsmødet kan du downloade en dagsorden i den politiske kalender
 
Træffetid på Herlev den 4. februar
Regionsrådsformandens træffetid er også denne gang flyttet ud til Herlev Hospital: Onsdag den 4. februar kl. 13-14.30 kan borgere møde op med deres personlige spørgsmål.

Spørgsmål og synspunkter på forhånd
Deltagerne opfordres til at indsende spørgsmål og synspunkter på forhånd – så kan politikerne forberede sig bedst muligt på dialogen. Men det er ikke noget krav.

Spørgsmål og synspunkter kan sendes til: Region Hovedstaden, Råds- og udvalgssekretariatet, Kongens Vænge 2, 3400 Hillerød; mail - vera.qvistgaard@regionh.dk  

Flere dialogmøder
Senere på året afholder regionen dialogmøder på Hvidovre Hospital og Bispebjerg Hospital. Tidspunkterne for disse møder er endnu ikke endelig fastlagt.

Yderligere information:

  • Regionsrådsformand Vibeke Storm Rasmussen, telefon 4364 2521
  • Pressevagten 7020 9588