Videre til indhold. |

Hop til indhold
Sådan vil denne side se ud når den bliver printet. Dog uden denne boks.
Annullér print og gå tilbage til siden.
 

Tilbage til menuen
31-08-2011

Regionen holder åbent hus på fem hospitaler

Borgerne kan i efteråret opleve, hvordan regionens hospitaler tager sig af patienterne og få en snak med ansatte og hospitalsdirektører.

Hvad laver en hospitalspræst?
Hvordan ser en operationsstue ud indvendig, og hvor højt er mit blodtryk? Hvor meget nyt skal der bygges på regionens hospitaler? Og hvad laver en hospitalspræst egentlig til daglig?

Få svar på spørgsmål
Der er gode muligheder for at få svar på mange af de spørgsmål, som almindelige mennesker stiller sig selv om, hvad der foregår på et hospital.

Fem hospitaler slår dørene op
Det sker, når fem hospitaler i Region Hovedstaden i den nærmeste fremtid slår dørene op på en lørdag for alle interesserede.

Mange aktiviteter og muligheder
Hospitalerne har hver især tilrettelagt deres Åbent Hus arrangement med en række aktiviteter og muligheder for at komme bag facaden.

Smag fremtidens hospitalsmad
Det kan være chancen for at få målt blodtryk, styre en robot, smage fremtidens hospitalsmad eller få den seneste viden om genoptræning. Mange ting er især for børn - og deres medbragte bamser - og der er ingen tilmelding.

Glæde over dialog med borgerne
Formanden for Region Hovedstaden, Vibeke Storm Rasmussen (S), glæder sig over, at hospitalerne viser deres store kunnen frem og går i dialog med borgerne:

Kan mødes på en afslappet måde
- På den måde kan medarbejdere og borgere møde hinanden på en sjov og afslappet facon og få afmystificeret, hvad der egentlig foregår på et topmoderne hospital, siger Vibeke Storm Rasmussen.

De fem Åbent Hus arrangementer finder sted:
  • 3. september på Frederiksberg Hospital fra 10.00 -14.00
  • 17. september på Bispebjerg Hospital fra 11.00 – 15.00
  • 24. september på Hvidovre Hospital fra 10.00 – 15.00
  • 1. oktober på Herlev Hospital fra 11.00 – 14.30
  • 8. oktober på Frederikssund Hospital fra 12.00 – 15.00
Program på hjemmesider
Programmet for de enkelte hospitalers Åbent Hus arrangementer kan findes på hospitalernes egne hjemmesider eller via Region Hovedstadens oversigt over arrangementer:

www.regionh.dk/detsker

På denne hjemmeside kan borgerne hurtigt få et samlet overblik over de af Region Hovedstadens arrangementer, der henvender sig til dem.

Kan blive inspireret til at besøge andre
- På den måde kan man også blive inspireret til at besøge andre steder end lige det lokale hospital, siger regionsrådsformand Vibeke Storm Rasmussen.

Yderligere information hos:
  • Vibeke Storm Rasmussen, Regionsrådsformand, telefon 43 64 25 21 (hjemme)
  • Pressevagten i Region Hovedstaden, mobil 70 20 95 88