Videre til indhold. |

Hop til indhold
Sådan vil denne side se ud når den bliver printet. Dog uden denne boks.
Annullér print og gå tilbage til siden.
 

Tilbage til menuen

Videncenter for Innovation og Forskning

Videncenter for Innovation og Forskning (VIF) fungerer som én indgang til forskning og innovation i Region Hovedstaden. Det er her, ledere og medarbejdere på alle niveauer i sundhedsvæsenet samt det politiske niveau kan henvende sig, hvis de har brug for viden og rådgivning om forskning og innovation.
VIFs organisering 
Centret består af små 40 medarbejdere, hvoraf de 11 sidder på Regionsgården, de fire på EU-kontroet creoDK i Bruxelles og resten i COBIS-bygningen på Nørrebro.

Find yderligere informationer om arbejdsopgaver, ansvarsområder, medarbejdere samt kontaktoplysninger ved at klikke på de enkelte områder herunder.

Klik på boksene og find yderligere oplysninger

Kontaktoplysninger og yderligere information om finansieringKontaktoplysninger og yderligere information om juraKontaktoplysninger og yderligere information om kliniske forsøgKontaktoplysninger og yderligere information om kommercialiseringKontaktoplysninger og yderligere information om strategi og politikKontaktoplysninger og yderligere information om sekretariat og kommunikationKontaktoplysninger og yderligere information om creoDKKontaktoplysninger og yderligere information om sekretariat og kommunikationKontaktoplysninger og yderligere information om EU-forskningskontoret i BruxellesFind kontaktoplysninger på chefgruppen i VIFFind kontaktoplysninger m.m. på JuraFind kontaktoplysninger m.m. på KommercialiseringFind kontaktoplysninger m.m. på FinansieringFine kontaktoplysninger m.m. på Kliniske forsøgFind kontaktoplysninger m.m. på Strategi og politikFind kontaktoplysninger m.m. på creoDKFind kontaktoplysninger m.m. på Sekretariat og kommunikationFind kontaktoplysninger på medarbejdere der arbejder med innovation
Webredaktør
Tine L. Larsen
Email:XqH@ujvcXgV.dk