Forskningen på CAMES

CAMES har igennem mange år været bredt anerkendt som tilhørende verdenseliten for forskning i, hvordan man mest effektivt kan bruge simulation og kompetencevurderinger i uddannelsessammenhænge. Her på siden kan du få et lille indtryk af, hvorfor. 

CAMES’ forskning er hovedsageligt anvendelsesorienteret og bliver brugt til at udvikle uddannelses- og træningsaktiviteter på regionalt, nationalt og internationalt niveau. 

Forskningen er orienteret mod alle de forskellige faggrupper, specialer og karriereniveauer, der er i sundhedsvæsenet. Noget af forskningen retter sig mod enkeltgrupper, men meget af det, vi laver, handler også om samspillet imellem grupper og om hvordan sundhedsvæsnets arbejdssystemer kan forbedres. 

Forskningen på CAMES har traditionelt bragt aktører sammen, som vidensmæssigt og praktisk trækker på helt forskellige erfaringer: Det gælder både klinikere (fra trainees til eksperter), innovative udviklere (fra start-ups til internationale firmaer) og medicinske uddannelsesforskere (fra ph.d.-studerende til professorer). 

Det ser vi som en stor styrke, idet vi har erfaret, at tværfaglige projekt-teams med forskellige kompetencer, er en del af nøglen til forskning, der rykker. 


CAMES Research.jpg


Du kan her downloade et par showcases på CAMES' forskning. Du kan også få et mere omfattende indblik i forskningsområder mm. på CAMES' engelske hjemmeside

Har du selv ideer til forskningstemaer, er du altid velkommen til at kontakte én af vores forskere.

Redaktør