Faciliteter

​CAMES er lokaliseret på fire adresser med forskellige faciliteter og udstyr ​til rådighed. Læs mere om hvilke herunder.

Aldersrogade 6C, 3. Sal, 2100 København Ø

På 3. Sal i Aldersrogade finder du al undervisning af medicinstuderende. Her råder CAMES over 2 Ultralydslokaler, 5 undervisningslokaler og 4 optagerum samt et PC-rum, foruden kontorer og fællesarealet - ca. 400 m2 undervisningsfaciliteter. 

Hammershusgade 11, st., 2100 København Ø

I stueetagen er der i alt seks klasse/grupperum alle forsynet med PC og projektor samt fire konsultationslokaler. Desuden er der et stort mødelokale samt mindre gruppe rum, hvor bl.a. de medicinstuderende træner basale og andre færdigheder - ca. 300 m2

Herlev Hospital, Herlev Ringvej 75, 2730 H​erlev

På Herlev Hospitals 25. og 26. etage råder CAMES over 4000 m2 højt specialiserede simulations- og kursuslokaler. I kælderetagen samme sted er der over 400 m2 simulationsfaciliteter.

Samlet har CAMES her 16 fuldt udrustede lokaler til fuldskala simulation med tilhørende rum til debriefing. Herudover er der fem store undervisningslokaler, et bilvrag, en mockup-ambulance og adgang til en fuldt udstyret kørende ambulance.

​CAMES har avancerede simulatorer (neonatal, børn og voksne), mindre avancerede simulatorer samt udstyr til træning af praktiske færdigheder.

​Teilumbygningen, Frederi​​k Vs vej 11, 2100 Kbh​ Ø

I stueplan og på 1. sal i afsnit 5404 er der i Simulationscentret 18 lokaler samt et undervisningslokale der kan huse op til 30 personer, foruden kontorer – ca 290 m​2. til simulationstræning og videreudvikling. 

Teilum huser al teknisk simulation lige fra gastroskopi til knæartroskopi, hvor læger træner deres procedurer på simulatorerne. Desuden huser Teilum også en del af Pædagogik-kurserne samt operationsstuer, hvor kommende kirurger træner forskellige færdigheder. 

Redaktør