Projektteori

​​

Projekterne fra DIMS er forskellige i indhold, men har hovedsageligt et praktisk anvendeligt fokus. Cirklerne nedenunder beskriver vores primære fokusområder: simulation, læring og sundhedsvæsenet. Vi er også interesserede i overlappende områder og i kombinationer af emner.

Enhver simulationsbaseret analyse og indgriben skal være forankret i det virkelige sundhedsvæsen, og skal have en positiv påvirkning på patienters velbefindende, deres pårørende og det kliniske personale. Simulationsbaseret læring, uddannelse og træning er vigtige skridt mod dette mål.

Simulation kan dog også udover det uddannelsesmæssig, anvendes til at analyserer og optimere arbejdssystemer i sundhedsvæsenet. Simulation kan fx anvendes til at undersøge ergonomiske egenskaber ved anordninger.

Uden et solidt teoretisk fundament, kan man ikke udnytte det fulde potentiale i de simuleringsværktøjer der anvendes i simulationsbaseret læring. Derfor er alle vores uddannelsesprogrammer på in​divid- og organisationsniveau funderet i en teoretisk kerne.

Redaktør