Regionerne har besluttet, at alle regionale og nationale kurser, der ikke knytter sig til opkvalificering af sundhedsprofessionelle i forbindelse med COVID-19 situationen, er aflyst til 31. maj.

Vi beklager meget ulejligheden og vi arbejder, så hurtigt vi kan på at finde løsninger for alle, der rammes.

Hvis du er KBU, introduktions- eller hoveduddannelseslæge, kan du læse nyt om din uddannelse fra Sekretariatet for Lægelig Videreuddannelse via dette link.

CAMES har åbent for selvtræning og 1:1 instruktion for udvalgte procedurer som fx lumbalpunktur, pleuradræn, CVK, ultralydsundersøgelse, laparoskopi. Tilmelding via Kursusportalen.

Hvis du er studerende, så skal du følge retningslinjerne fra din uddannelsesinstitution. Der gennemføres træning i GU. De lægestuderende på 6. semester kandidat får direkte besked om tid og sted. Desuden vil OSCE blive gennemført i en modificeret form i uge 24. Eksaminander får direkte besked om tid og sted fra KU.

Hvis du er læge uddannet udenfor EU, så skal du følge retningslinjerne fra Styrelsen for Patientsikkerhed. Medicinsk fagprøves mundtlige del (OSCE / MFTL) gennemføres i en modificeret form 14. maj. Eksaminander får direkte besked om tid og sted fra Københavns Universitet.

Vi glæder os til, når vi kan åbne dørene igen. Har du spørgsmål er du selvfølgelig velkommen til at henvende dig til CAMES Rigshospitalet på cames.rigshospitalet@regionh.dk eller CAMES Herlev på cames.herlev-og-gentofte-hospital@regionh.dk


Med venlig hilsen 
CAMES