Akutmedicinske kurser

​Situationer med akut syge patienter kræver kendskab til systematisk, prioriteret observation og behandling.

Målet med dette kursuskoncept er at skabe en sammenhæng mellem teori, håndgreb, medicinsk viden og ikke-tekniske færdigheder, for at skabe en helhedsforståelse af arbejdsgange, beslutninger og tilgængelig viden og udstyr i observationen og behandlingen af akut syge patienter.

Ingen behandling af en akut syg patient er ens, men kurset lægger vægt på at fremhæve og træne i sikre og trygge omgivelser, hvor træning kan foregå uden alvorlige konsekvenser for patienten.

Et kursus udvikles i samråd med kunden. Der tages udgangspunkt i jeres ønsker, miljø, patientgruppe, lokal farmaka etc., for at skabe simulerede situationer, der forbereder og træner jer i at håndtere situationer indenfor netop jeres faglige felt og arbejdsmiljø.

Akutmedicinsk kursus - Basis (7 timer)                

Kursus i BLS (Basic Life Support) 4 timer formiddag efterfulgt af et akut medicinsk 3‐timers modul eftermiddag. På de 3 timers tillægsmodul simuleres forskellige akutmedicinske situationer med udgangspunkt i jeres hverdag.

Link til basiskursus på kursusportalen

Akutmedicinsk kursus - Udvidet (1,5 dag)

Dag 1: BLS kursus ½ dag
Dag 2: Udvidet akutmedicinsk modul med akutmedicinske tilstande og hjælp (færdighedsstation, simulationer og debriefing).

Link til udvidet kursus på kursusportalen

Akutmedicinsk kursus - Åbent

BLS kursus 4 timer formiddag efterfulgt af et akut medicinsk 3‐timers modul eftermiddag. På de 3 timers tillægsmodul simuleres forskellige akutmedicinske situationer.

Link til åbent kursus på kursusportalen

Pris

Prisen afhænger af, hvor kurset afholdes og hvor mange deltagere der er.

Kontakt

Spørgsmål vedr. tilmelding: Birgit Munk Andersen, tlf.: 38683451, e-mail: band0269@regionh.dk  

Spørgsmål vedr. indhold: Annette Berit Larsen, e-mail: alar0275@regionh.dk


Redaktør