Træning og uddannelse på CAMES

​Her på siden kan du få en ide om, hvorfor CAMES med over 30.000 årlige kursister er blevet et af Europas mest efterspurgte uddannelses-simulationscentre.

Når tusindvis af kursister hvert år vælger at blive trænet på CAMES, så er det ikke alene fordi, vi er en del af Region Hovedstaden. Vores kursister kommer nemlig fra hele landet - og stadig flere også fra udlandet. Så hvis man skal forklare efterspørgslen, så skal man måske se på den filosofi, der kendetegner CAMES' uddannelser.


Vi mener, at alle sundhedsprofessionelle skal have mulighed for at træne. Både forud for at man skal gøre noget for første gang, og når man som specialist og top-performer vil holde sine kompetence ved lige.


Denne tænkning har de seneste 25 år været et mantra på CAMES. I dag rummer næsten alle CAMES' uddannelser derfor et eller flere praktiske elementer. Det kan være konkret færdighedstræning, rollespil, simulerede patienter, virtual reality, simuleringer i fuld skala med debriefing eller træning med rigtige patienter og pårørende, figuranter, dyremodeller eller lignende, Den form for undervisning giver mulighed for, at man kan bruge sig selv og sine færdigheder og blive udfordret lige præcis på det niveau, man er.


Længden af CAMES' uddannelser varierer efter behov. Fra ganske korte timekurser, til længere uddannelsesforløb over måneder. Nogle af uddannelserne afsluttes med test, eksamen og certifikater. Andre med en refleksion og iværksættelse af udviklingsinitiativer. 

Du kan se de uddannelser, der aktuelt udbydes fra CAMES her


Redaktør