Ny aftale er lig med ny hjemmeside

Med den nye aftale godkendt, har vi bygget Sundhedsaftalens hjemmeside om. Ambitionen har været at skabe en mere overskuelig hjemmeside, der også gør det muligt at dele viden med hinanden. Der vil løbende komme mere indhold - men gå endelig i gang med at bruge den.

Vent...

Værktøjskasse og videndeling

Som det er med alt nyt, så kræver en ny hjemmeside tilvænning. Vi håber, at I synes, den er brugbar og vil meget gerne høre jeres feedback.

Vær opmærksom på, at bilagssiden med alle samarbejdsaftaler mv. nu ligger i menupunktet Værktøjskassen under Samarbejdsaftaler. Der er også hurtig adgang til denne side i øverste højre hjørne.

Find samarbejdsaftaler

For at gøre hjemmesiden mere dynamisk og aktiv skriver vi løbende om arbejdet med fokusområderne og holder jeres opdateret ved hjælp af nyheder. Derudover har vi skabt et forum for debat og deling af viden, som vi håber, I vil tage godt imod og bidrage til.

Læs mere om at dele din videnLæs mere om at dele din viden

Hvad er dine favoritter?

En ny hjemmeside betyder nye links. Hvis du bruger ’favoritter’ i din browser, skal du huske at gemme nye. Hvis du ikke har øremærket dine favoritter endnu, kan det varmt anbefales.

Links fra jeres egne hjemmesider til sundhedsaftalens hjemmeside skal også ændres. Hjælp evt. din lokale redaktør med at finde de relevante steder.


 

 

Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor