100 virksomheder får hjælp til grøn bundlinje

​Kan virksomhedens produkter genanvendes? Eller kan virksomheden spare på energi og materialer eller finde guld i affaldet? Det får små og mellemstore virksomheder i Region Hovedstaden hjælp til at finde ud af i projektet Bæredygtig Bundlinje. Til gavn for virksomhedernes bundlinje og konkurrenceevne. Vækstforum ​Hovedstaden har investeret i projektet​.

De næste to år skal 100 virksomheder i hovedstadsregionen have mere fokus på deres affald, forbrug af materialer og energi eller deres produkters levetid. Det sker gennem Bæredygtig Bundlinje, hvor Københavns, Fredensborg, Allerød Kommune samt Frederikssund Erhverv giver virksomhederne gratis konsulenthjælp til at udvikle grønne forretningsplaner. Alle virksomheder i Region Hovedstaden kan søge om at være med i projektet.

KORT OM BÆREDYGTIG BUNDLINJE
Projektet skal udvikle grønne forretningsplaner i 100 små og mellemstore virksomheder i Region Hovedstaden. Virksomhederne får tilbudt strukturerede forløb, der indeholder behovsafdækning, afklaring af mulige forretningsmodeller, konsulentbistand og processtøtte.

Læs mere om virksomheders udbytte af Bæredygtig Bundlinje

For mere information om muligheden for at deltage i Bæredygtig Bundlinje kontakt:

Line Bech, senior projektleder Bæredygtig Bundlinje, Gate 21
line.bech@gate21.dk - 5365 7003Redaktør