Virksomheder får hjælp til at udvikle 'VISe' vandløsninger

​Er I en mindre eller mellemstor virksomhed og arbejder med vandløsninger? Så kan I få fornem hjælp til at udvikle jeres gode ideer til markedsklare produkter. DTU forskere står klar til at hjælpe jer. Din virksomhed skal dog lige kvalificere sig først.

​Få flere hundrede timers forskerhjælp med VIS. Vækstforum har investeret i projektet, der skal skabe vækst og arbejdspladser.

VIS er et Vækstforum-støttet tilbud til små og mellemstore virksomheder (SMV). SMV'erne får hjælp til at udvikle og afprøve koncepter inden for vandløsninger. Virksomhederne kan få helt op til 600 forskertimer fra DTU-forskere og skal selv bidrage med samme antal timer. Senest efter 5 år, skal de virksomheder der deltager, være klar til at introducere et nyt produkt på markedet.

Det er dog ikke et forløb, man automatisk kan deltage i. Hvis du og din virksomhed er interesseret, skal I først kvalificeres. Det kan I se mere om på VIS hjemmeside.    

En stor del af DTU's fokus er på vand. DTU arbejder bl.a. med vandteknologi, vandsystemer, vandressourcer, og vand i byer. De fleste institutter på DTU har aktiviteter inden for vand området.Redaktør