Vækstforum Hovedstadens sekretariat søger en kollega

Center for Regional Udvikling søger en energisk og struktureret konsulent, der selvstændigt kan varetage sekretariatsbetjening af Vækstforum Hovedstaden, deltage i politiske møder med formandsskabet og har lyst og evner til generelt at arbejde med policyudvikling i forhold til den erhvervspolitiske dagsorden.  

​​Vi søger en konsulent til sekretariatet for Vækstforum Hovedstaden. Dine opgaver vil være alsidige og spænde vidt fra planlægning og eksekvering af Vækstforums dagsordener, forberedelse til regionsformandens politiske møder, strategioplæg og løbende møder med eksterne samarbejdspartnere.  

Vækstforum er nedsat for en 4-årig periode, og der skal fra 2018 og frem vælges et nyt Vækstforum. Vi er derfor midt i en proces med at forberede det nye Vækstforum, som du også kommer til at bidrage til.  
 
Stillingen er placeret i Enhed for Vækst og Kompetencer, der består af ca. 30 medarbejdere fordelt på syv teams. Som ny konsulent bliver du en del af teamet for Vækstforum og strukturfonde.


Om dig  

Du bliver en del af en professionel politisk organisation, hvor tempoet er højt. Det er derfor vigtigt, at du evner at bevare overblikket og humøret i en ofte travl hverdag. 
 
Du har en relevant akademisk uddannelse fx cand. scient. pol., cand. scient. admin., cand. merc. Du er nyuddannet eller har nogle års erfaring fra en politisk organisation el. lign.    
 
Derudover forventer vi, at du:  
  • kan arbejde systematisk og struktureret  
  • har kendskab til den regionale erhvervspolitiske dagsorden  
  • har kendskab til EU's Socialfond og Regionalfond  
  • er god til både skriftlig og mundlig formidling  
  • er god til at samarbejde både internt og eksternt  
  • er åben, fleksibel og robust  
Center for Regional Udvikling har ca. 200 medarbejdere og spiller en central rolle i regionens vision om at blive den grønne og innovative metropol med høj vækst og livskvalitet samt et sammenhængende sundhedsvæsen på internationalt topniveau. Udover Enhed for Vækst og kompetencer består Center for Regional Udvikling af enhederne Mobilitet, Klima og ressourcer, Jordforurening, Grundvand, Forskning og innovation samt et sekretariat.  
  

Yderligere oplysninger  

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til enhedschef Carsten Krabbe på 60 25 59 02 eller sektionschef Susanne Ulrich på 40 12 23 94.   

Ansøgningsfrist  

Ansøgningsfristen er tirsdag den 24. januar kl. 12. Vi forventer at holde samtaler i uge 5 og 6. Send din ansøgning, cv og eksamensbevis via vores elektroniske ansøgningsfunktion.  
 

Redaktør