​​

Velkommen til Annkatrin og Daniel

Vi sparkede ugen i gang på bedste vis efter pinsen med velkomsten af to nye medarbejdere på kontoret i Bruxelles. Mød Annkatrin Mies og Daniel Enslev her.

Vent...

Annkatrin Mies er vores nye kollega i projektudviklingsteamet. Hun skal hjælpe vores ejerkreds med at søge EU-støtte til at løfte lokale og regionale dagsordener inden for cirkulær økonomi og grøn omstilling. 

Annkatrin kommer oprindeligt fra Frankfurt i Tyskland, men har taget sin uddannelse i Danmark i International Business and Politics på Copenhagen Business School. 

Siden september 2019 har hun boet i Bruxelles og arbejdet i Europa-Parlamentet for en tysk politiker med særligt fokus med budgetkontroludvalget, der i daglig Bruxelles-tale kaldes CONT-udvalget. 

Når den ikke står på arbejde, kan det være, at du kan spotte Annkatrin på en løbetur rundt i nabolaget Etterbeek. Derudover nyder hun alt, hvad man kan lave på, ved eller i vandet som fx svømning og paddleboard – en hobby, der ikke er verdens nemmeste at dyrke i Bruxelles, men så er det godt, at der ikke er så langt til kysten.

Du kan fange Annkatrin på mailadressen: ami@cphoffice.eu​


Daniel Enslev er ny kollega i vores interessevaretagelsesteam og skal det kommende år være barselsvikar for Ida Heebøll og sidde med det grønne område og social sciences and humanities (SSH) for vores fire universiteter og to regioner. 

Daniel er heller ikke ny i Bruxelles. Han startede som praktikant for Folketingets repræsentant i byen og har efterfølgende været trainee i Europa-Parlamentets afdeling for forbindelser med de nationale parlamenter. 

Daniel  er vokset op på Fyn, men har også rødder udenfor Danmark gennem sin skotsk-canadiske mor. Han har læst statskundskab i både Aarhus og København og bor i Bruxelles med sin kæreste. 

Derudover forsøger han ivrigt at slå folk i squash i den lokale klub og har netop givet sig i kast med bouldering.  

Du får fat i Daniel ved at skrive til dae@cphoffice.eu


Velkommen til jer begge!


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor