Vi byder velkommen til fem nye medarbejdere

​Med god afstand og masser af håndsprit kunne vi i denne uge sige velkommen til hele fem nye ansigter hos Greater Copenhagen EU Office – fire barselsvikarer og en praktikant.

Vent...
Fem nye medarbejdere
Den seneste tid har budt på et decideret babyboom hos GCPHEU, og derfor er Ditte Brasso Sørensen, Tatiana Tilly Bennike, Anna Haaland Wittenberg og Christina Teik Christensen gået på barsel over sommeren. De nye konsulenter, der skal varetage deres opgaver i mellemtiden, er i denne uge startet på kontoret. 

Maria Tørnsø Østergaard, Christian Brande og Jørn Sanne-Wander skal alle arbejde i projektudviklingsteamet, mens Ida Lydom Thomsen er kommunikationsvikar.

Maria skal arbejde med projektudvikling inden for sundhedssektoren. Hun har statskundskabsbaggrund og kommer fra en stilling som fundraiser/projektudvikler hos DTU Fotonik. 

Christian har ligeledes læst statskundskab og har arbejdet som EU-koordinator i Skatteministeriet, indtil han for et halvt år siden blev udsendt til EU-kommissionen. På Greater Copenhagen EU Office skal han blandt andet arbejde med udviklingsprojekter inden for digitalisering, bioøkonomi og fødevarer. 

Jørn har i foråret arbejdet hos Central Denmark EU Office i en projektstilling og skal hos GCPHEU arbejde videre med udviklingsprojekter inden for grøn omstilling, biodiversitet og på miljøområdet. Jørn er også statskundskaber.

Ida, der skal lave kommunikation fra kontoret i Belgien, har netop færdiggjort sin kandidat i film- og medievidenskab og har erfaring fra Rigspolitiet kommunikationsafdeling og fra Danmarks Radio. 

Sidst, men ikke mindst, er Bolette Sørensen kontorets nye praktikant. Bolette har taget turen fra Aalborg, hvor hun læser en kandidat i europæiske studier. Hun skal det kommende semester hjælpe kontorets konsulenter med alt fra nyhedsartikler til projektudvikling og interessevaretagelse. 

Udover de fem medarbejdere der er startet den 1. september, kunne kontoret i Danmark byde velkommen til Mette Mouritsen den 1. juli. Mette er også barselsvikar og er allerede godt i gang med bestyrelsesbetjening og interessevaretagelse i Danmark. Hun kommer fra en stilling i Region Hovedstadens Center fra Regional Udvikling, hvor hun har arbejdet med internationalisering og haft et tæt samarbejde med GCPHEU. 

Velkommen til jer alle.
Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor