Portrætfoto af Christian Holm Donatzky, bestyrelsesformand for Greater Copenhagen EU Office

​​​​​

Greater Copenhagen EU Offices bestyrelse har fået ny formand

​Christian Holm Donatzky, byrådsmedlem i Helsingør Kommune, har ved årsskiftet overtaget formandskabet for Greater Copenhagen EU Offices bestyrelse. Lær vores nye formand at kende her.​

Vent...
​Af Greater Copenhagen EU Office

Formandskabet for Greater Copenhagen EU Offices bestyrelse skifter hvert andet år med repræsentation fra region, kommune og et af vores fire ejeruniversiteter. Den 1. januar 2023 overtog byrådsmedlem i Helsingør Kommune Christian Holm Donatzky formandskabet for Greater Copenhagen EU Offices bestyrelse fra Kathrine Monsrud Ekelund, der er regionsrådsmedlem i Region Sjælland. 

Kathrine Monsrud Ekelund fortsætter som næstformand sammen med Søren Hvidkær, der er forskningsdekan på Copenhagen Business School.​

En platform til samarbejde og internationale muligheder

Christian Holm Donatzky blev en del af bestyrelsen for kontoret i 2022 og har indtil nu haft rollen som næstformand. Christian har derfor allerede et godt kendskab til kontoret.

Om sin nye rolle fortæller Christian: "Jeg ser frem til at stå i spidsen for arbejdet i bestyrelsen i Greater Copenhagen EU Office og for den netop vedtagne strategi. Kontoret er en vigtig platform for samarbejdet mellem universiteter, kommuner og regioner - og for ejerkredsens internationale muligheder", og fortsætter: "EU-støtten til virksomhederne er også vigtig for vores udviklingen af det lokale og regionale erhvervsliv og beskæftigelsen. Det gælder ikke mindst i forhold til at skabe innovation og udvikling af sundhedssektoren og den grønne omstilling."

Blå bog

Christian Holm Donatzky har været byrådsmedlem for Radikale Venstre i Helsingør Kommunes byråd siden 2014. Derudover har han blandt andet været formand for By-, Plan- og Miljøudvalget i kommunen fra 2018-2021. Ved siden af sit virke som byrådsmedlem driver han virksomheden History Tours, der laver historiske byvandringer, foredrag og events. Christian Holm Donatzky er cand.mag. i historie og bor i Helsingør.


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor