INVITATION: Vil du være med til at sætte fart i den grønne omstilling?

​Greater Copenhagen EU Office er med i et spændende dansk-svensk Interreg-projekt, der vil fremme udviklingen af innovative løsninger til grøn omstilling og samarbejde på tværs af aktører. Den 27. maj kan du bl.a. lære meget mere om projektet og finde ud af, hvordan du bliver en del af den grønne omstilling.

Vent...

​Greater Copenhagen Green Deal, som projektet hedder, gennemføres af partnerne Copenhagen Capacity, Greater Copenhagen, Invest in Skåne, Sustainable Business Hub Malmö, Clean, Energy Cluster Denmark og os hos GCPHEU.

Greater Copenhagen Green Deal er et to-årigt Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak-projekt og har et budget på 1,2 millioner euro.

Greater Copenhagen Green Deal-projektet ønsker at være en aktiv spiller i den internationale dagsorden om at finde løsninger på de klimaudfordringer, som vi står overfor. Helt konkret er målet at etablere partnerskaber mellem den offentlige og private sektor samt forskningsinstitutioner, som i samarbejde med hinanden kan være med til at identificere otte konkrete udfordringer eller innovationsmuligheder inden for grøn omstilling.

Hvornår er det?

Webinaret "Greater Copenhagen Green Deal – be part of accelerating the green transition" vil finde sted den 27. maj 2021 fra 13:00-15:00. Hvis du ønsker at lære mere om projektet, opnå viden om, hvordan man søger om EU-funding og bidrager til den grønne omstilling, så er dette webinar noget for dig.

På webinaret præsenteres fire innovative fora, som du kan blive en del af:

-              Carbon neutral

-              Energy efficiency

-              Circular economy

-              Climate resilience

Program:

Webinarets program, der blandt andet indeholder oplæg fra partnerne, universiteter og Europa-Kommissionen, kan findes her: Webinar-program

Hvem kan deltage?

Webinaret henvender sig både til virksomheder, kommuner, regioner og universiteter. Webinaret er gratis.

Tilmelding:

Tilmeld dig her


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor