Invitation: Find internationale partnere, viden og finansiering i Malmø

​​Kom med til Interreg ÖKS-workshop i Malmø og få viden om, hvordan du opnår EU-støtte, finder relevante partnere og skaber projekter, der kan gøre en forskel for borgerne i din kommune.

Vent...

Hvornår giver det bedre mening at lave et interregionalt projekt frem for et lokalt? Hvilken forskel kan det gøre for borgerne? Og hvilken type projekter kan få støtte fra Interreg ÖKS?


De spørgsmål vil blive besvaret ved Interreg-workshoppen d. 6. maj 2019, kl. 10-16 i Malmø. Arrangementet er åbent for alle kommuner og regioner i Østdanmark, som har lyst til at deltage.

Med finansiering fra Interreg Øresund kan du styrke grundlaget for fremtidig opgaveløsning. Samtidig kan input fra samarbejdspartnere fra Sydsverige give et andet perspektiv på dit projekt. Arrangementet afholdes i samarbejde med Kommunförbundet Skåne, der inviterer sydsvenske kommuner, Region Skåne og sydsvenske videns- og udviklingsorganisationer. 

Der er stadig mange penge at søge i Interreg Øresund, og forhandlingerne i EU om fremtiden for programmet tyder på, at programmet vil dække samme geografi i 2021-27.

Få inspiration og konkrete råd

Programmet for workshoppen i Malmø henvender sig både til generalister, der vil danne sig et overblik over støttemuligheder og potentielle partnere, og til fagpersoner, der vil sparre om konkrete projektideer. 

På workshoppen vil vi besvare de vigtigste spørgsmål om tværregionale projekter, og klæde deltagerne på til at kunne arbejde videre med konkrete idéer i deres egen kommune med samarbejdspartnere fra Skåne. 

Vi vil dele erfaringer fra succesfulde projekter, som man kan blive inspireret af, og give jer anbefalinger til, hvordan I planlægger et godt projekt og hvilke kompetencer, der er nødvendige for at lykkes med det. Desuden vil der være gruppearbejde og diskussioner, hvor man kan sparre med de øvrige deltagere og få nye kontakter. Der vil selvfølgelig også være frokost og kaffe! 

Tilmelding skal ske senest d. 25. april per mail til: info@cphoffice.eu
Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor