Invitation: Unik mulighed for kommunale og regionale medlemmer i marts

​Der er god grund til at finde kalenderen frem og sætte et stort kryds ved marts, hvor vi inviterer til KOMPAS-EU – et gratis, spændende og kompetencegivende kursusforløb med fokus på, hvordan kommuner og regioners politiske dagsordener og udviklingsspor kan løftes via EU’s støtteprogrammer. Tilmelding skal ske senest 22. februar. Vi glæder os til at se dig!

Vent...

Hvad kan jeg og kommunen/regionen få ud af at deltage i et EU-projekt? Hvordan præsenterer jeg idéen for min ledelse? Hvor kan jeg få hjælp i processen? Hvad er den rette EU-programmulighed for vores projekt i min kommune/region?

Det er blot et lille udsnit af de spørgsmål, der vil blive adresseret i kursusforløbet, der bliver afholdt inden for fire temaområder: 1. Klimatilpasning og biodiversitet, 2. Cirkulær økonomi og bioøkonomi, 3. Energiomstilling og grøn mobilitet og 4. Sundhed og omsorg, med digitalisering som tværgående spor inden for områderne. Der vil blive afholdt to kursusmoduler for hvert område.

Vi har allieret os med konsulentfirmaet Grøn/Bruun for at kunne tilbyde jer et optimalt program, der vil klæde jer på til en ny programperiode og potentielle EU-ansøgninger og styrke netværk, der kan blive til stærke samarbejder.

HVEM KAN TILMELDE SIG?

Kurset er for EU-koordinatorer, faglige medarbejdere og ledere inden for de fire valgte områder i vores medlemsregioner og -kommuner.

Der er ingen begrænsninger på antallet af tilmeldinger fra medlemskommuner/-regioner – jo flere, jo bedre, så vi får et højt aktivitetsniveau. Kurserne foregår online, og break-out sessioner, samt anden online aktivitet, vil blive tilpasset antallet af deltagere. Kurset henvender sig til både nye og erfarne medarbejdere inden for EU-støttemuligheder.

NB. Kursusrækken er forbeholdt vores kommunale og regionale medlemmer.

HVORDAN TILMELDER MAN SIG?

Tilmeld jer via nedenstående links. I er velkomne til at tilmelde jer flere fagområder. Programmet for modulerne kan findes på tilmeldingsplatformen.

1. Klimatilpasning og biodiversitet

2. Cirkulær økonomi og bioøkonomi

3. Energiomstilling og grøn mobilitet

4. Sundhed og omsorg

KONTAKT:

Har du spørgsmål til kursusforløbet, så kan du kontakte EU-konsulent Nadia Seeberg Christensen, nsc@cphoffice.eu.

Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor