Læs vores årsberetning for 2019

​På Greater Copenhagen EU Offices 1-års fødselsdag kan vi se tilbage på et 2019 med en styrket østdansk stemme i Bruxelles, et flot hjemtag og masser af engagement i EU-arbejdet. Læs de gode historier om det østdanske EU-arbejde i vores årsberetning for 2019.

Vent...

​Så er vores årsberetning for 2019 ude, og man kan læse den her: 
GCPHEU årsberetning 2019 (åbner som pdf i nyt vindue)

Årsberetningen giver et overblik over de områder, Greater Copenhagen EU Office har arbejdet med i 2019 og fremhæver nogle af de mange gode historier om det store EU-arbejde i Østdanmark. 

I 2019 har GCPHEU hjulpet med at hente 69,8 millioner kroner hjem til Østdanmark.

Der er fx kommet EU-midler til så forskellige projekter som førerløse elbusser i Ballerup Kommune, bæredygtig fødevareforsyning i Lejre Kommune i samarbejde med Københavns Universitet (KU), innovativ bølgeenergi i Helsingør og genanvendelige byggematerialer i Hvidovre. 

Vi har også haft en god dynamik med vores fire universiteter DTU, KU, CBS og RUC, som har været meget engagerede i mulighederne i EU, og vi har bl.a. været med til at arrangere Nordic University Days i Bruxelles med deltagelse af rektorer fra hele Norden. 

De samlede kræfter omkring Greater Copenhagen EU Office er mere end summen af de enkelte medlemmer. Det er den korte version af status efter det første år af samarbejdet mellem fire universiteter, to regioner og 46 kommuner. I 2020 ser vi frem til endnu mere samarbejde på tværs af universiteter, regioner og kommuner i Østdanmark. 

Vi vil gerne takke alle vores medlemmer og samarbejdspartnere for et godt samarbejde i 2019 og ser frem til endnu flere fælles aktiviteter i resten af 2020!

Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor