​Der var masser af smil, da de 12 timers kursus var gennemført. Fra venstre er det Cecilie fra NDEU, Ulrikka fra CDEU, Annesofie fra SDEO, Signe fra GCPHEU, Signe fra CDEU, Helle fra SDEO og Jørn fra GCPHEU

203 personer deltog i LIFE-ansøgningskursus

I juni måde afholdt vi sammen med de øvrige regionale EU-kontorer (Dacob) vores længeventede LIFE-ansøgningskursus, der skulle klæde deltagere fra hele landet på til at søge og få del i de mange midler til den grønne omstilling.

Vent...

​EU's miljø- og klimaprogram, LIFE, er åbnet med et historisk stort budget på 40 milliarder kroner til i 2021-2027 at finansiere udviklings- og implementeringsprojekter inden for den grønne omstilling. Men det kræver grundigt forarbejde og teknisk finesse at leve op til kravene i LIFE, og der er et stort uudnyttet potentiale for Danmark.  

Derfor afholdt vi sammen med NordDanmarks EU-kontor, Det Syddanske EU-kontor og Central Denmark EU Office den 8.-9. juni træning for ansøgere på tværs af landet, der ville lære at oversætte deres projektidéer til succesfulde ansøgninger. Kurset gik i dybden med LIFE's fire delprogrammer: Natur, cirkulær økonomi, klima og energi.

Hele 203 personer deltog i kurset, og vi oplevede et stort engagement og gode spørgsmål. Efterfølgende har vi lagt alle optagelser fra kurset ind på vores dedikerede LIFE-hjemmeside her sammen med alle præsentationer. 

SE ELLER GENSE HELE KURSET HER

Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor