Se eller gense webinar om fundingmuligheder for sundhedsaktører i Horizon Europe

​Sammen med de øvrige regionale EU-kontorer i Bruxelles og Uddannelses- og Forskningsministeriet inviterede vi d. 20. januar til et webinar for sundhedsaktører om fundingmuligheder i Horizon Europe. Du finder link til videoen her. 

Vent...

​EU's nye rammeprogram for forskning og innovation er netop skudt i gang, og derfor skulle webinaret, der havde over 200 tilmeldte, sikre, at danske aktører inden for sundhedsområdet får en god start i det nye program og kender til mulighederne i det.

Udover en introduktion til kontorerne, hvor vores konsulent Maria Tørnsø Østergaard stod for at fortælle om Greater Copenhagen EU Office, kunne man høre:

  • Et oplæg fra Tom Christian Thomsen, projektleder ved Aarhus Kommune, som fortalte om kommunens vej ind i et Horizon-projekt. 
  • Oplæg fra rådgiver Kim L. Kryger fra Uddannelses- og Forskningsministeriet, som gav en forsmag på mulighederne for sundhedsaktører i Horizon Europe-programmet. 
  • Oplæg fra Daan Bultke, direktør ved Healthy Ageing Nework Northern Oosterzee i Holland, som gav et internationalt perspektiv på deltagelsen i et europæisk projekt.

Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor