Velkommen til tre nye medarbejdere

​Greater Copenhagen EU Office har ansat tre nye medarbejdere, som er begyndt i foråret. De skal arbejde med kommunikation, sundhedsområdet og forankring af EU-arbejdet i Danmark. 

Vent...

​Fra venstre Tatiana Tilly, Hannan Hamid Saleh og Ditte Brasso Sørensen.

Ditte Brasso Sørensen startede som specialkonsulent 1. maj

Ditte er baseret i Danmark og har til opgave at forankre kontorets arbejde i den Østdanske geografi, hjælpe kommuner og regioner med at udvikle EU-projektideer samt at skabe et tættere samarbejde mellem de danske forskningsinstitutioner og kommuner.

Ditte har en ph.d. i statskundskab fra Københavns Universitet med fokus på de politiske grupper i Europa-Parlamentet. Hendes forskning berør emner som populisme, højrefløjen, euroskepticisme og EU's institutioner. Som led i sine studer har Ditte studeret på Columbia University og New School for Social Research. Ditte har tidligere arbejdet som strategi- og innovationskonsulent for ReD Associates, hvor hun hjalp globale virksomheder med at træde ind på nye markeder og udvikle nye produkter.

Hannan Hamid Saleh startede på kontoret i Bruxelles 15. maj

Hannan skal arbejde med projektudvikling på sundhedsområdet. Hun brænder for at kombinere sin sundhedsfaglige- og samfundsfaglige baggrund til at skabe udvikling, strategi og klarhed om muligheder i EU for østdanske kommuner og regioner på sundhedsområdet.

Hannan er både uddannet cand.scient.soc. fra Københavns Universitet og sygeplejerske fra Via University College i Aarhus, og har flere års erfaring som sygeplejerske på Aarhus Universitetshospital og Rigshospitalets semiintensive traume- og rygafsnit. Som led i sin uddannelse på sociologi har Hannan været i praktik hos Central Denmark EU Office i Bruxelles, og på et engelsk hospital under sygeplejestudiet.

Tatiana Tilly startede som kommunikationskonsulent 1. marts

Tatiana er ansvarlig for alle kontorets kommunikationsindsatser. Som kommunikationskonsulent skal Tatiana producere og redigere indhold til nyhedsbrevet, lave opsøgende pressearbejde, stå for indholdet på sociale medier og planlægge formidlingen af kontorets aktiviteter, events og viden.
Målet er at formidle kontorets arbejde i Danmark og Bruxelles, så både muligheder og viden bliver mere tilgængelig for borgere, regioner, kommuner, virksomheder og universiteter i Østdanmark.

Tatiana er uddannet journalist fra Medie- og Journalisthøjskolen i Aarhus og har desuden en dobbelt mastergrad i Europæiske studier fra Universiteterne i Strasbourg og Udine, med et forskningssemester på Jagiellonian Universitetet i Krakow. Derudover har hun boet og studeret i Utrecht og Madrid. Som en del af sin uddannelse har Tatiana arbejdet på Politiken, og som freelancejournalist har hun bl.a. skrevet for Information, Berlingske, Føljeton og Weekendavisen.


Du kan finde en oversigt over alle medarbejdere hos Greater Copenhagen EU Office på vores hjemmeside


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor