Webinar: Sådan får man mest ud af mulighederne i EU’s grønne LIFE-program

​GCPHEU inviterer den 3. juni kl. 10:00 til et webinar om mulighederne i EU’s LIFE-program og seneste nyt om kontorets arbejde. Webinaret vil bl.a. give indsigt i, hvilke konkrete projekter, LIFE giver støtte til, og hvordan vi kan hjælpe jer videre med en ansøgning. 


Vent...

Hvad vil webinaret handle om? 

På webinaret vil vores EU-konsulenter Nadia Seeberg Christensen og Lars Rachlitz først give en kort status fra Greater Copenhagen EU Office og fortælle om gode eksempler på kommunale EU-projekter, der kan bruges til inspiration.  

Derudover vil webinaret have et særligt fokus på EU-programmet LIFE, der giver støtte til grønne projekter inden for vand, affald og ressourceeffektivitet, luftkvalitet, biodiversitet, klimatilpasning mm. 

Vores EU-konsulent Jesper Blaabjerg Holm vil give indsigt i programmets muligheder, ansøgningsprocessen, tidsfrister og fortælle, hvordan jeres kommuner/regioner kan søge støtte til grønne projekter i LIFE-programmet. Undervejs vil vi sørge for at afsætte tid til jeres spørgsmål og input.

LIFE-programmet har mange fordele, da det handler om at løse udfordringer her og nu, også hvis det nås gennem allerede kendte løsninger. Derudover er der ikke krav om internationale partnere.  

Hvor og hvornår afholdes webinaret?

Webinaret afholdes den 3. juni kl. 10:00 og vil vare 45 minutter. 

Man kan tilmelde sig her

Webinaret afholdes på GoToWebinar, og man kan tilmelde sig via linket her.

Hvem er det interessant for? 

Webinaret er for medlemmer af vores ejerkreds, og det vil være særligt relevant for medarbejdere i Region Hovedstaden, Region Sjælland og de 46 østdanske kommuner. 

Videresend gerne invitationen til jeres kollegaer, som kan være interesserede i EU-finansieringsmuligheder inden for det grønne område så som klima, energi, natur, miljø, cirkulær økonomi, eller et af de mange andre grønne temaer.  

Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor