Innovativ virksomhed eller forsker? Kom til roadshow på DTU om EU’s nye Forsvarsfond

​Sammen med bl.a. de øvrige regionskontorer i Bruxelles (Dacob) og Forsvarets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) afholder vi et roadshow, der d. 24. september gør holdt i Østdanmark. Her kan du høre om mulighederne i Den Europæiske Forsvarsfond, og hvordan man kan samarbejde med FMI.

Vent...

Med EU's Forsvarsfond er Europas sikkerhed tilbage som højpolitisk prioritet i EU – og fælles forsvars- og sikkerhedsteknologi er i centrum. Med fonden vil Europa-Kommissionen støtte op om forsknings- og innovationsprojekter på tværs af Europa. Det giver nye muligheder for, at virksomheder og forskere i hele Danmark kan fremme deres arbejde, produkter og forretning i samarbejde med Forsvaret og internationale partnere. Den Europæiske Forsvarsfond får et budget på ca. 8 milliarder euro med første deadline den 9. december 2021.

I anledning af at forsvarsfonden går i luften efter en periode med pilotprogrammet EDIDP 2019-2020, afholder Forsvarets Materiel- og Indkøbsstyrelse, de danske EU-kontorer i Bruxelles (Dacob) og en række andre aktører et roadshow med fem events i hele landet, hvor EU-projektmulighederne præsenteres og udforskes.

24. september i Østdanmark

Den 24. september fra 8.45 til 13.30 slår DTU i Kgs. Lyngby dørene op for den østdanske del af roadshowet. Det bliver et spændende arrangement, hvor du kan møde Terma, Weibel, Systematic, Dansk Industri/FAD, CenSec, DTU og FMI, Dansk Erhverv og Erhvervsstyrelsen. Du får overblik over muligheder i Forsvarsfondens første arbejdsprogram 2021-2022 og indblik i virksomheders og en forskers erfaring med europæisk samarbejde inden for forsvarsområdet.

Arrangementet henvender sig til virksomheder og forskere fra en række forskellige fagområder såsom cyber, kunstig intelligens, energi, materialer, rum og kvanteteknologi.

Tilmelding:

Der er mulighed for at deltage fysisk og online – begge dele kræver tilmelding.

Du finder tilmeldingslink og meget mere om de spændende oplæg i invitationen her:

Obs. der er tilmeldingsfrist for fysisk deltagelse d. 17. september.

Læs mere om hele roadshowet, der også stopper i Midtjylland, Nordjylland, Sydjylland og på Fyn, her.


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor