Copenhagen EU Office i Bruxelles søger to praktikanter til efteråret 2018

Varighed: 00:51 min.

Hvem er Copenhagen EU Office?

Copenhagen EU Office er et EU-kontor i Bruxelles der arbejder for at engagere vores medlemmer, Region Hovedstaden, regionens 29 kommuner, Københavns Universitet, Danmarks Tekniske Universitet og Copenhagen Business School, i EU-projekter inden for områder som sundhed, mobilitet, innovation, digitalisering samt grøn og bæredygtig vækst. Det gør vi gennem projektudvikling, interessevaretagelse, positionering, kompetenceudvikling og promovering af Greater Copenhagen. Vi er i alt 20 medarbejdere i kontorfællesskabet med Region Sjællands og Malmös EU-kontor – inklusiv kontorernes praktikanter.

Hvad vil du skulle lave?

Som praktikant vil du få erfaring med at arbejde i et bredt netværk af danske aktører, universiteterne, de europæiske institutioner og andre europæiske aktører. Du vil få indblik i EU's politiske dagsorden og proces, fx på forskning- og innovationsområdet, sundhed, energi, klima og cirkulær økonomi.

De konkrete opgaver vil eksempelvis være at

  • Udføre research, analyse og kommunikationsopgaver på forskellige fagområder
  • Deltage i konferencer, seminarer og møder i Bruxelles.
  • Hjælpe med partner- og projektsøgninger for vores medlemmer.
  • Bidrage til kontorets daglige drift samt planlægge og afholde events.

Hvem søger vi?

Vi ser gerne, at du er kandidatstuderende på en samfundsvidenskabelig eller humanistisk uddannelse. Du interesserer dig for samarbejdet mellem regionale og europæiske aktører. Du har gåpåmod, går selvstændigt og struktureret til opgaverne, og finder det spændende at arbejde i et internationalt miljø. Du er interesseret i kontorets fagområder, og er god til at formidle viden på et højt skriftligt og mundtligt niveau på både dansk og engelsk.

Ansættelsesforhold

Praktikopholdet er ulønnet, men kontoret stiller et værelse til rådighed med internet, under kollegielignende forhold med andre danske praktikanter. Derudover er der mulighed for at få dækket flyudgifter til og fra Danmark op til to gange samt betaling af et sprogkursus. Det er muligt at modtage SU under opholdet, samt at søge Erasmus praktiklegat. Praktikperioden løber fra 1. september 2018 til 31. januar 2019. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores nuværende praktikanter Birgitte og Cæcilie på info@cphoffice.eu eller +45 45 11 02 98.

Send din ansøgning vedlagt CV, relevante eksamenspapirer og evt. anbefalinger i et enkelt dokument til info@cphoffice.eu senest mandag d. 26. februar 2018 med emnet: "Praktikant Efterår 2018".

Følg Copenhagen EU Office's arbejde på twitter @Cph_EU og linkedIn


Redaktør