Bliv praktikant hos Copenhagen EU Office

Som praktikant hos CPHEU i Bruxelles stilles du over for faglige, sociale og kulturelle udfordringer i et internationalt miljø. CPHEU søger to praktikanter til hvert semester.

00:48

Hvad kan Copenhagen EU Office tilbyde dig?

Som praktikant hos Copenhagen EU Office vil du indgå i et lille dynamisk team. Kontorets placering i Bruxelles betyder, at du som praktikant vil deltage i konferencer, seminarer og møder med relation til EU og europæisk erhvervs- og forskningspolitik. Du vil få mulighed for at forfølge eventuelle studierelevante emner med relation til vores arbejde.

Som praktikant hos Copenhagen EU Office får du indblik i, hvordan offentligt lobbyarbejde foregår i Bruxelles og hvordan kontoret målrettet involverer sine medlemmer i relevante EU-projekter. Du får chancen for at lære om EU og de europæiske højaktuelle politikområder fra en ny vinkel med fokus på vores medlemmers interesser.

Hvem er Copenhagen EU Office?

Copenhagen EU Office er siden den 1. januar 2017 det fælles EU-kontor i Bruxelles for Region Hovedstaden, regionens 29 kommuner, Københavns Universitet, Danmarks Tekniske Universitet og Copenhagen Business School. Kontoret er resultatet af sammenlægningen af det forskningspolitiske EU-kontor, creoDK, og det erhvervspolitiske EU-kontor, Copenhagen EU Office. Kontoret arbejder for økonomisk vækst, øget beskæftigelse og styrket international konkurrenceevne i hovedstadsregionen ved projektudvikling, interessevaretagelse, positionering og kompetenceudvikling. Vi arbejder med projekter i relation til forskellige fagområder som blandt andet sundhed, grøn og bæredygtig vækst, mobilitet, innovation og digitalisering med flere i tæt samarbejde med Copenhagen EU Office’s medlemmer.

Praktiske informationer

Copenhagen EU Office har to praktikanter i foråret og to i efteråret. Ansøgere skal have et højt skriftligt og mundtligt niveau på både dansk og engelsk samt være indskrevet på en højere læreanstalt. Praktikopholdet er ulønnet, men vi stiller et værelse til rådighed, betaler ud- og hjem rejseudgifter samt et valgfrit sprogkursus. Der vil ofte være mulighed for at modtage SU under opholdet, samt at søge et Erasmus praktiklegat.

For yderligere information vedr. kvalifikationer, ansættelsesforhold etc. se det aktuelle opslag, eller kontakt vores nuværende praktikanter på tlf. +45 45 11 02 98 eller +45 38 66 55 93 eller på mail: info@cphoffice.eu

Benyt dig gerne af sidens muligheder for at læse om tidligere praktikanters erfaringer samt praktiske informationer om at være praktikant i Bruxelles.
Følg også Copenhagen EU Offices arbejde på twitter@Cph_EU og LinkedInRedaktør