Bliv praktikant hos GCPHEU

Som praktikant hos Greater Copenhagen EU Office i Bruxelles stilles du over for faglige, sociale og kulturelle udfordringer i et internationalt miljø. Vi søger nye praktikanter hvert semester.

00:48

Hvad kan Greater Copenhagen EU Office tilbyde dig?

Som praktikant hos Greater Copenhagen EU Office (GCPHEU) vil du indgå i et dynamisk team. Kontorets placering i Bruxelles betyder, at du som praktikant vil deltage i konferencer, seminarer og møder med relation til EU og europæisk erhvervs- og forskningspolitik. Du vil få mulighed for at forfølge eventuelle studierelevante emner med relation til vores arbejde.

Som praktikant hos GCPHEU får du indblik i, hvordan offentligt lobbyarbejde foregår i Bruxelles og hvordan kontoret målrettet involverer sine medlemmer i relevante EU-projekter. Du får chancen for at lære om EU og de europæiske højaktuelle politikområder fra en ny vinkel med fokus på vores medlemmers interesser.

Hvem er Greater Copenhagen EU Office?

GCPHEU er siden den 1. januar 2019 det fælles EU-kontor i Bruxelles for Region Hovedstaden, Region Sjælland, de 46 regioner i begge regioner, Københavns Universitet, Danmarks Tekniske Universitet, Copenhagen Business School og Roskilde Universitet. 

Kontoret arbejder for økonomisk vækst, øget beskæftigelse og styrket international konkurrenceevne i Østdanmark gennem projektudvikling, interessevaretagelse, positionering og kompetenceudvikling. 

Vi arbejder med projekter i relation til forskellige fagområder som fx sundhed, grøn og bæredygtig vækst, mobilitet, innovation og digitalisering med flere i tæt samarbejde med medlemmerne af GCPHEU.

Praktiske informationer

GCPHEU har praktikanter i henholdsvis foråret og efteråret. Ansøgere skal have et højt skriftligt og mundtligt niveau på både dansk og engelsk samt være indskrevet på en højere læreanstalt. 
Praktikopholdet er ulønnet, men vi stiller et værelse til rådighed, betaler ud- og hjem rejseudgifter samt et valgfrit sprogkursus. Der vil ofte være mulighed for at modtage SU under opholdet, samt at søge et Erasmus praktiklegat.

For yderligere information vedr. kvalifikationer, ansættelsesforhold etc. se det aktuelle opslag, eller kontakt vores nuværende praktikanter på tlf. +45 45 11 02 98 eller på mail: info@cphoffice.eu

Benyt dig gerne af sidens muligheder for at læse om tidligere praktikanters erfaringer samt praktiske informationer om at være praktikant i Bruxelles.
Følg også Greater Copenhagen EU Offices arbejde på Twitter og LinkedIn.



Redaktør