Bliv praktikant hos GCPHEU

Som praktikant hos Greater Copenhagen EU Office i Bruxelles stilles du over for faglige, sociale og kulturelle udfordringer i et internationalt miljø. Vi søger nye praktikanter hvert semester.

Vi søger praktikanter til efteråret 2020! 

Har du lyst til at arbejde et halvt år i Bruxelles, og kunne du tænke dig at blive udfordret fagligt i et internationalt miljø? Så er jobbet som praktikant hos Greater Copenhagen EU Office en god mulighed.
Hos os kan du blive klogere på, hvordan EU-politik gør en konkret forskel for danske universiteter, virksomheder, regioner og kommuner – og hvordan man får indflydelse på de politiske beslutninger.

Læs mere i opslaget her: 

Praktikopslag til efterår 2020.pdf

Hvad kan Greater Copenhagen EU Office tilbyde dig?

Som praktikant hos Greater Copenhagen EU Office (GCPHEU) vil du indgå i et dynamisk team. Kontorets placering i Bruxelles betyder, at du som praktikant vil deltage i konferencer, seminarer og møder med relation til EU og europæisk erhvervs- og forskningspolitik. Du vil få mulighed for at forfølge eventuelle studierelevante emner med relation til vores arbejde.

Som praktikant hos GCPHEU får du indblik i, hvordan offentligt lobbyarbejde foregår i Bruxelles, og hvordan kontoret målrettet involverer sine medlemmer i relevante EU-projekter. Du får chancen for at lære om EU og de europæiske højaktuelle politikområder fra en ny vinkel med fokus på vores medlemmers interesser.

Her kan du læse om de tidligere praktikanters erfaringer: 
Praktikant hos GCPHEU.pdf

Prakt
iske informationer
GCPHEU har praktikanter i henholdsvis foråret og efteråret. Ansøgere skal have et højt skriftligt og mundtligt niveau på både dansk og engelsk samt være indskrevet på en højere læreanstalt. 
Praktikopholdet er ulønnet, men vi stiller et værelse til rådighed, betaler ud- og hjem rejseudgifter samt et valgfrit sprogkursus. Der vil ofte være mulighed for at modtage SU under opholdet, samt at søge et Erasmus praktiklegat.

For yderligere information vedr. kvalifikationer, ansættelsesforhold etc. se det aktuelle opslag, eller kontakt vores nuværende praktikanter på tlf. +45 45 11 02 98 eller på mail: info@cphoffice.eu

Følg også Greater Copenhagen EU Offices arbejde på TwitterLinkedIn og Facebook.

Hvem er Greater Copenhagen EU Office?

GCPHEU er Østdanmarks kontor i Bruxelles. Vi repræsenterer Region Hovedstaden, Region Sjælland, de 46 regioner i begge regioner samt Københavns Universitet, Danmarks Tekniske Universitet, Copenhagen Business School og Roskilde Universitet. 

Vi er Østdanmarks kontor i Bruxelles. Vi repræsenterer Københavns Universitet, DTU, CBS, Roskilde Universitet, Region Hovedstaden, Region Sjælland og de 46 kommuner i begge regioner. Vi arbejder med fem tematiske fokusområder: Klimatilpasning, miljø, cirkulær økonomi og energi, sundhed, udvikling og anvendelse af digitale teknologier, mobilitet og transport samt bioøkonomi og fødevarer. 

Redaktør