​​​​​​

Praktikophold

​Greater Copenhagen EU Office har som regel to praktikanter hvert halvår. Her kan du læse lidt om et praktikophold.  

Som praktikant ved Greater Copenhagen EU Office kan du blive klogere på, hvordan EU-politik gør en konkret forskel for danske universiteter, virksomheder, regioner og kommuner – og hvordan man får indflydelse på de politiske beslutninger.

Hvad kan Greater Copenhagen EU Office tilbyde dig?


Som praktikant hos Greater Copenhagen EU Office (GCPHEU) vil du indgå i et dynamisk team. Kontorets placering i Bruxelles betyder, at du som praktikant vil deltage i konferencer, seminarer og møder med relation til EU og europæisk erhvervs- og forskningspolitik. Du vil få mulighed for at forfølge eventuelle studierelevante emner med relation til vores arbejde.

Som praktikant hos GCPHEU får du indblik i, hvordan offentligt lobbyarbejde foregår i Bruxelles, og hvordan kontoret målrettet involverer sine medlemmer i relevante EU-projekter. Du får chancen for at lære om EU og de europæiske højaktuelle politikområder fra en ny vinkel med fokus på vores medlemmers interesser.
Længde: 2:45 min.
I videoen fortæller vores tidligere praktikanter, Sarpæl og Kamilla, om deres oplevelser på vores kontor og i Bruxelles. 

Her kan du læse om de tidligere praktikanters erfaringer: Praktikant hos GCPHEU (pdf. åbner i ny fane)

Praktiske informationer

GCPHEU har praktikanter i henholdsvis foråret og efteråret. Ansøgere skal have et højt skriftligt og mundtligt niveau på både dansk og engelsk samt være indskrevet på en højere læreanstalt. 
Praktikopholdet er ulønnet, men vi stiller et værelse til rådighed, betaler ud- og hjem rejseudgifter ​samt et valgfrit sprogkursus. Der vil ofte være mulighed for at modtage SU under opholdet, samt at søge et Erasmus praktiklegat.

Vi søger praktikanter to gange om året med frist seks måneder før praktikstart (dvs. frist 1. marts for efterårssemesteret og 1. august for forårssemesteret). For yderligere information kan du kontakte vores nuværende praktikanter på tlf. +45 45 11 02 98 eller på mail: info@cphoffice.eu

Følg også Greater Copenhagen EU Offices arbejde på Twitter, LinkedIn og Facebook, hvor vi viser vores arbejde og slår praktikopslag op.

Hvem er Greater Copenhagen EU Office?

GCPHEU er Østdanmarks kontor i Bruxelles. Vi repræsenterer Region Hovedstaden, Region Sjælland, de 46 regioner i begge regioner samt Københavns Universitet, Danmarks Tekniske Universitet, Copenhagen Business School og Roskilde Universitet. 

Vi er Østdanmarks kontor i Bruxelles. Vi repræsenterer Københavns Universitet, DTU, CBS, Roskilde Universitet, Region Hovedstaden, Region Sjælland og de 46 kommuner i begge regioner. Vi arbejder med fem tematiske fokusområder: Klimatilpasning, miljø, cirkulær økonomi og energi, sundhed, udvikling og anvendelse af digitale teknologier, mobilitet og transport samt bioøkonomi og fødevarer. 
Redaktør