Forflytningsteknik

​Forflytninger er en del af jobbet, hvis man arbejder som sosu-assistent, sygeplejerske, ergo- eller fysioterapeut, og med e-læringen har underviserne på uddannelserne nu et læringsredskab, de kan tage i brug, når elever og studerende skal have styr på teknikkerne.

E-læringskurset er til brug i undervisning, som afsæt for dialog og refleksion om forflytning og forflytningsteknik med studerende eller elever, sammen med praktik- og klinisk vejleder, forflytningsvejleder, underviser eller anden ressourceperson.

Kurset viser eksempler på forflytning og udgør et supplement til undervisning og praktisk træning i forflytning og forflytningsteknik. 


Opbygning

E-læringen er bygget op omkring otte instruktive film, der præsenterer kursisterne for eksempler på forflytningssituationer og hjælpemidler. Det kan f.eks. handle om at lejre en borger på siden, om at få en borger længere tilbage i kørestolen eller om at få en borger fra kørestolen op i sengen.

Kurset er et supplement til anden undervisning og praktisk træning, og det kan bruges af undervisere på sosu-skoler og professionshøjskoler, kliniske vejledere, praktikvejledere og forflytningsvejledere.


Gå direkte til 

E-læring om forflytningsteknikker (åbner BFA's hjemmeside forflyt.dk)


Udgivet september 2020.Redaktør