Forflytning og arbejdsredskaber

​Bliv klogere på sikker patientforflytning gennem e-learningkurset Forflytning og arbejdsredskaber. Kurset henvender sig særligt til timelønnede vikarer, men alle der arbejder med forflytning kan have glæde af det.


E-læring med videoer om sikker forflytning

E-learningkurset, Forflytning og arbejdsredskaber, viser dig grundteknikkerne inden for forflytning ved brug af sengens funktioner, spilerdug og andre arbejdsredskaber.
Kurset består af fem korte filmsekvenser, som hver efterfølges af 2-3 spørgsmål. Tag e-learningkurset Forflytning og arbejdsredskaber i Kursusportalen.

Gå til kurset Forflytning og arbejdsredskaber

Eller se de fem filmsekvenser hver for sig (uden spørgsmål) på intranettet

 Gå til filmsekvenser - Forflytning og arbejdsredskaber

Forebygger ulykker og skader

Målet med e-learningkurset er at forebygge forflytningsskader blandt primært timelønnede vikarer, der ikke har mulighed for at deltage i forflytningskurser. Forflytning er en vigtig del af patientbehandlingen i forbindelse med tidlig mobilisering, træning og pleje. Forflytning er dog også et område med stor risiko for ulykker og belastningsskader. 

Et supplement, hvis du dagligt arbejder med forflytning
For dig, der har forflytning som en del af dit daglige arbejde, er e-learningkurset et supplement til kurser, hvor du selv træner teknikkerne. Du kan søge efter kurser i forflytning via Kursusportalen. 

Udarbejdet med midler fra forebyggelsespuljen

Materialet er udviklet af arbejdsmiljøteamet i Udviklingsafdelingen på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital sammen med RegionH E-læring og finansieret med midler fra regionens forebyggelsespulje. Lanceret i 2016.
Redaktør