Foredrag og workshops

Her kan du bestille et foredrag eller en workshop om læringsteknologi, eller læse om kommende arrangementer.

RegionH E-lærings dygtige medarbejdere holder ofte foredrag og workshops, om forskellige læringsteknologiske emner, og vi kommer også gerne ud til jer. 

Et foredrag kunne typisk være om emner så som:

  • Læringsteknologi i klinisk undervisning
  • Udviklingen og de nye muligheder i læringsteknologi
  • Hvordan og Hvorfor? - Læringsteknologiske muligheder for medarbejdere i Region Hovedstaden

Workshops kunne være om:

  • Quiz som didaktisk værktøj
  • Video - tips, tricks og best practices
  • Kollaborative metoder

Bestil et foredrag eller en workshop

Hvis I gerne vil have os til at holde et foredrag eller en workshop lokalt hos jer, er det eneste I skal gøre at skrive en e-mail til chr-e-learning@regionh.dk, hvor I beskriver hvad I ønsker jer: foredrag eller workshop, emne, tidsramme og lokalitet. Herefter vil vi hurtigst muligt kontakte jer med hensyn på at lave en aftale.

Deltag i kursetVejledning ved brug af læringsteknologi

Som en del af Region Hovedstadens Vejlederprogram udbyder RegionH E-læring kurset Vejledning ved brug af læringsteknologi, som er målrettet alle med en undervisnings- eller oplæringsrolle. 

Over 4 kursusdage vil du blive præsenteret for læringsteknologiske værktøjer, metoder og tankegange. Der vil være særligt fokus på valget og brugen af forskellige læringsteknologier, således at vejlederne kan anvende dem i egen praksis og samtidig afveje de ressourcer der er forbundet med indførelse af læringsteknologier. 

Du kan læse mere om kurset og tilmelde dig via Kursusportalen (direkte link). Hvis der ikke er udbudt nogen hold, eller hvis du ikke er i stand til at deltage, så anbefaler vi at ud tilføjer kurset til din agent, via dette link (direkte link) . Så vil du få besked når nye hold bliver oprettet.


Redaktør