H5P

​H5P er en åben og gratis samling af værktøjer til at producere små e-learningbidder. Bidderne produceres og ligger derefter også online, og kan integreres i egne hjemmesider, ved hjælp af såkaldte embed-koder. 

Sådan gør du

  1. www.h5p.org link-new-tab.png skal du oprette en gratis profil.
  2. Under fanen "Examples & Downloads" (klik her for at gå direkte til den side link-new-tab.png) kan du orientere dig i de forskellige typer interaktioner og indholdselementer. Bladr lidt i de forskellige typer, så du får en ide om hvad de kan.
  3. Under fanen "My account"link-new-tab.png kan du nu lave dit eget indhold ved at klikke på knappen "Create New Content".
  4. Herefter kan du give din læringsbid en titel, vælge type, give tags og udfylde div. andre indstillinger. Herefter følger du blot instruktionerne for den enkelte indholdstype.
  5. Når du har produceret din læringsbid vil den dukke op under "My account"link-new-tab.png, hvorfra du kan dele den, eller få embed-kode så den kan integreres på en anden hjemmeside.

Typer af indholdselementer

Der er for mange forskellige slags indholdselementer til at liste dem alle sammen op her. I stedet har vi lavet en grov kategorisering af dem:
  1. rene formidlingsværktøjer
  2. quizelementer
  3. meta-elementer
  4. hjemmesidefunktionaliteter

Eksempler

(lavet ved hjælp af H5P indholdselementet "Accordion")

Klik på billederne nedenfor for at se, hvordan det fungerer.
Redaktør