SquidHub

​En form for grupperum. Samarbejde, team-koordinering, chat og to-do's i samme værktøj. SquidHub er et godt værktøj til kollaborativt arbejde.

SquidHub er et godt værktøj til at understøtte samarbejde, om det så er i kollaborativ læring, eller i projektsamarbejde på en arbejdsplads.

Hvad end man skal lave en akademisk opgave, drive et projekt på arbejdet, eller arrangere en udflugt, så spiller samarbejde ofte en rigtigt stor rolle. Når det kommer til læring spiller samarbejde ligeledes en rigtigt stor rolle, da det kan føre til øget, og mere nuanceret læringsudbytte (læs mere i Vidensbanken, under afsnittet om Kollaborative metoder).

SquidHub er et online værktøj. Du behøver ikke at installere noget på din computer, og du kan tilgå det hvor som helst, så længe du har internet tilgængeligt.

Trin-for-trin vejledning for SquidHub

For at anvende SquidHub skal du gøre følgende:

  1. Gå til www.squidhub.com (åbner i ny fane)
  2. Klik på "Try it now, it's free!" (hvis det er første gang du bruger det eller klik på login, og spring punkt 3-6 over)
  3. Indtast din email-adresse
  4. Åben linket du får tilsendt i din mail
  5. Følg instruktionerne på skærmen, og se instruktionsvideoen
  6. Du har nu oprettet din gruppe

Del din SquidHub med andre

  1. Du kan invitere andre deltagere ved at klikke på + i øverste højre hjørne
  2. I din gruppe kan du oprette to-do's og møder, du kan oprette og uploade dokumenter, og du kan chatte med dine samarbejdspartnere
  3. Hvis du har mere end et projekt, kan du oprette nye grupper, og invitere de relevante deltagere til dem
Redaktør