Blended Learning

​Blended Learning refererer til kombinationen af fremmødeundervisning med digitalt formidlet undervisning, og handler i bund og grund om at få det bedste af begge verdener. Her vil vi forsøge at give en indføring i emnet samt en kort guide til hvordan du selv laver blended learning.

​​Blended ​​learning handler i al sin simpelhed om at kombinere din almindelige undervisning med digitalt formidlet undervisning. Men for at lave ​god​ blended learning ​kræver det en indsats, særligt når det kommer til tilrettelæggelsen​ af de forskellige læringsaktiviteter.

Ov​​ervejelser og fremgangsmåde​

Fremgangsmåden nar man gerne vil tilrettelægge et blended forløb er meget lig det vi har beskrevet på siden "Nyt gør-det-selvprojekt"​. ​Første skridt på vejen mod et blended forløb vil altid være at lave en grundig analyse af hvad det er der skal undervises i. Hvis der allerede ligger et konventionelt forløb kan man starte med at analysere det eksisterende. ​​​Formålet med analysen er at identificere hvilke dele af det som skal læres egner sig bedst til de enkelte ​​lære- og undervisningsformer.

Når man foretager sin analyse er det vigtigt at man tager udgangspunkt i egnetheden, og ikke i hvad der er let eller hurtigt, eller hvad der fungerer godt eller dårligt i det konventionelle  ​format.​​​​​​​​​

Responsible editor