E-learning til Sundhedsplatformen

​Center for HR, Region H E-læring har netop lanceret 22 nye e-learningkurser i brug af Sundhedsplatformen via Kursusportalen. 

Ensartet og brugervenlig introduktion

De 22 e-learningkurser er første del af den obligatoriske undervisning i lægernes uddannelse for at kunne anvende Sundhedsplatformen. Kurserne skal sikre en ensartet og brugervenlig introduktion til Sundhedsplatformen, så brugerne, i første omgang lægerne, opnår et særligt kendskab til systemet inden de møder op til timeundervisning.


Læring i eget tempo

E-learning giver desuden brugerne mulighed for at gennemføre kursus i eget tempo, og se eller gense indholdet ved hjælp af brugerinteraktion. Kurserne er udarbejdet i et samarbejde mellem en række fageksperter for at sikre indholdets faglige og tekniske korrekthed. Der er flere kurser på vej, fx et til brug af Rover, den mobile applikation, der skal anvendes af sygeplejesker i forbindelse med medicinhåndtering.

 

Nu starter uddannelsen

I uge 13 opstarter uddannelsen, der er individuelt tilpasset de forskellige faglige profiler, af brugerne på Herlev/Gentofte Hospital. Sundhedsplatformen har Go-live på Herlev/Gentofte Hospital 21. maj 2016 kl. 03.00. Herefter følger resten af hospitalerne i Region Hovedstaden og Region Sjælland frem til sidste Go-live i 2017. 

 

Kontakt

RegionH E-læring
+45 38 66 99 99
chr-e-learning@regionh.dk​


Redaktør