Om e-læring i Region H

Region Hovedstaden er en organisation med et konstant behov for uddannelse af de ansatte. For at opretholde den høje kvalitet i det kliniske arbejde er e-læring et effektivt redskab.  Men  hvad er e-læring og hvordan produceres det?

Hvad er e-læring?

Læringsteknologi defineres generelt som læring, der foregår helt eller delvis digitalt, vekslende fra det meget statiske til det meget interaktive.

Man skelner overordnet mellem e-læring

  • som netbaseret undervisning
  • som blended learning, hvor e-læring fx bruges før eller efter tilstedeværelsesundervisningen
  • hvor dele af eller hele e-læringskurset indgår i selve tilstedeværelsesundervisningen.
Billedresultat for hvad er e-læring

Hvad kan RegionH E-læring tilbyde ?

RegionH E-læring er en regional sektion, der håndterer alle dele af en e-læringsproduktion, vejleder i brugen af læringsteknologi og tilbyder hjælp til gør-det-selv løsninger. Vi afholder også workshops i læringsteknologiske værktøjer.
Sektionen består af en chef, projektledere, manuskriptforfattere, filmfolk, didaktikere, programmører og udviklere samt en grafiker og en animator. De samarbejder om projekterne, så alle nødvendige kompetencer kommer i spil ved behov. Alle projekter udvikles i et tæt samarbejde med kursernes emne-eksperter.

200 e-læringskurser på Kursusportalen

I Region Hovedstaden tilbydes aktuelt mere end 200 e-læringskurser på Kursusportalen. Kurserne omfatter en bred vifte af sundhedsfaglige emner, herunder både kliniske, arbejdsmiljømæssige, juridiske og it-tekniske procedurer.

Hvem kan bestille et kursus af RegionH E-læring ?

Alle ansatte i Region Hovedstaden kan indgive ønske om at få udviklet et e-læringskursus af RegionH E-læring, arbejde med gør-det-selv løsninger, deltage i vores inspirerende og lærende workshops m.m. 

Hvis du er ekstern kunde, kan du kontakte os og høre om alle mulighederne.


Redaktør