Hvad kan RegionH E-læring tilbyde?

​RegionH E-læring producerer e-læring, vejleder i brugen af læringsteknologi og tilbyder hjælp til gør-det-selv løsninger. Vi afholder også workshops i læringsteknologiske værktøjer.

Hvad kan RegionH E-læring tilbyde ?

RegionH E-læring er en regional sektion, der håndterer alle dele af en e-læringsproduktion, vejleder i brugen af læringsteknologi og tilbyder hjælp til gør-det-selv løsninger. Vi afholder også workshops i læringsteknologiske værktøjer.
Sektionen består af en chef, projektledere, manuskriptforfattere, filmfolk, didaktikere, programmører og udviklere samt en grafiker og en animator. De samarbejder om projekterne, så alle nødvendige kompetencer kommer i spil ved behov. Alle projekter udvikles i et tæt samarbejde med kursernes emne-eksperter.

200 e-læringskurser på Kursusportalen

I Region Hovedstaden tilbydes aktuelt mere end 200 e-læringskurser på Kursusportalen. Kurserne omfatter en bred vifte af sundhedsfaglige emner, herunder både kliniske, arbejdsmiljømæssige, juridiske og it-tekniske procedurer.

Gå til Kursusportalen

Hvem kan bestille et kursus af RegionH E-læring ?

Alle ansatte i Region Hovedstaden kan indgive ønske om at få udviklet et e-læringskursus af RegionH E-læring, arbejde med gør-det-selv løsninger, deltage i vores inspirerende og lærende workshops m.m. 

Hvis du er ekstern kunde, kan du kontakte os og høre om alle mulighederne.


Redaktør