Virtuelle møder: Få styr på Skype for Business

​På Region Hovedstadens intranet kan man nu få video-vejledning i brugen af Skype for Business, der giver mulighed for virtuelle møder, som sparer tid og transport i hverdagen. Skype for Business er en del af Office-365 pakken og alle medarbejdere i regionen har adgang til programmet. 

Vent...

​Tekst: Trine Kit Jensen


Måske har du set det lille Skype for Business-ikon øverst til venstre i din Outlook-kalender, men er aldrig kommet rigtig kommet i gang. Eller måske anvender du allerede programmet og vil gerne være klogere på, hvad det kan.  Så er der på intranettet nu hjælp at hente i en række video-vejledninger, som er produceret i et samarbejde mellem RegionH E-læring og Mobilitet og Uddannelse under Center for Regional Udvikling.

Flere funktioner end det almindelige Skype

Der er i alt produceret 16 små videofilm til Skype for Business. En af filmene rummer en generel introduktion til Skype for Business, og i tre andre gennemspilles forskellige scenarier, der handler om det første møde, vidensdeling under møderne samt møder i grupperum og med eksterne deltagere.

De resterende 12 videoer introducerer dig til specifikke features og muligheder med Skype for Business, der har flere funktioner end det almindelige Skype. I disse videoer bliver det bl.a. gennemgået, hvordan du indkalder til et møde, og du kan lære programvinduet og møderummet at kende. Der er også video-vejledninger til, hvordan du anvender chatfunktionen, hvordan PowerPoints og andet materiale kan deles, og hvordan der undervejs i mødet kan lave små, hurtige afstemninger. Derudover kan du bl.a. få vejledning i, hvordan du holder møder med eksterne samarbejdspartnere, der ikke har Skype for Business, vejledning i hvordan du sikrer en god lyd og billedkvalitet – og vejledning i optagelse af møder, sikkerhed og GDPR.

­Da al information i Skype for Business er krypteret, er det sikkert at bruge programmet. Det er dog ikke tilladt at dele data, der kan identificere patienter eller andre persondata.


Video-vejledningerne ligger på regionens intranet REGI, du skal derfor være logget på som ansat i regionen, hvis du vil se dem.

 Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor