Virtuelle møder: Få styr på Skype for Business

​På Region Hovedstadens intranet kan man nu få video-vejledning i brugen af Skype for Business, der giver mulighed for virtuelle møder, som sparer tid og transport i hverdagen. Skype for Business er en del af Office-365 pakken og alle medarbejdere i regionen har adgang til programmet. 

Vent...

​Tekst: Trine Kit Jensen


Måske har du set det lille Skype for Business-ikon øverst til venstre i din Outlook-kalender, men er aldrig kommet rigtig kommet i gang. Eller måske anvender du allerede programmet og vil gerne være klogere på, hvad det kan.  Så er der på intranettet nu hjælp at hente i en række video-vejledninger, som er produceret i et samarbejde mellem RegionH E-læring og Mobilitet og Uddannelse under Center for Regional Udvikling.

Flere funktioner end det almindelige Skype

Der er i alt produceret 16 små videofilm til Skype for Business. En af filmene rummer en generel introduktion til Skype for Business, og i tre andre gennemspilles forskellige scenarier, der handler om det første møde, vidensdeling under møderne samt møder i grupperum og med eksterne deltagere.

De resterende 12 videoer introducerer dig til specifikke features og muligheder med Skype for Business, der har flere funktioner end det almindelige Skype. I disse videoer bliver det bl.a. gennemgået, hvordan du indkalder til et møde, og du kan lære programvinduet og møderummet at kende. Der er også video-vejledninger til, hvordan du anvender chatfunktionen, hvordan PowerPoints og andet materiale kan deles, og hvordan der undervejs i mødet kan lave små, hurtige afstemninger. Derudover kan du bl.a. få vejledning i, hvordan du holder møder med eksterne samarbejdspartnere, der ikke har Skype for Business, vejledning i hvordan du sikrer en god lyd og billedkvalitet – og vejledning i optagelse af møder, sikkerhed og GDPR.

­Da al information i Skype for Business er krypteret, er det sikkert at bruge programmet. Det er dog ikke tilladt at dele data, der kan identificere patienter eller andre persondata.

 Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor