E-læringshjælp til virtuelle møder

​Virtuelle møder sparer tid og transport i hverdagen, og COVID-19 har gjort det nødvendigt at finde alternativer til fysiske møder og undervisning med fremmøde. Et nyt videns- og idékatalog fra RegionH E-læring gør dig klogere på, hvordan du får de virtuelle møder til at fungere optimalt.   

Vent...

Af Trine Kit Jensen


Du kan være begynder, lidt mere erfaren, have behov for større viden om den tekniske side af sagen eller større indsigt i, hvordan møder eller undervisning gribes an i det virtuelle rum. Under alle omstændigheder kan du nu få hjælp og inspiration i et videns- og idékatalog fra RegionH E-læring om de virtuelle møder, som COVID-19 for alvor har sat skub i.

Målet med e-læringen har været at samle erfaringerne og best practice på området, så alle i regionen får det størst mulige udbytte af de virtuelle møder.

Kataloget rummer en oversigt over, hvad der findes af virtuelle møderedskaber, og en række videofilm guider dig igennem Skype for Business, som alle i regionen har adgang til via Outlook. Derudover får du bl.a. gode råd om, hvordan du forbereder dig til et virtuelt møde og en gennemgang af, hvilken rolle og hvilket ansvar du har som hhv. deltager, vært og facilitator. 

Forskel på møder

Da der er forskel på formålet med og karakteren af de virtuelle møder, får du også anvisninger på, hvordan du sikrer dig, at de forskellige typer af møder bliver afviklet bedst muligt. Her er der fokus på stormøder med mange deltagere og møder generelt, netværks- og samarbejdsmøder samt læringsmøder med undervisning for øje.

Sidstnævnte er der praktisk og pædagogisk inspiration til fra Bente Kirkeskov Nielsen fra Center for HR og Uddannelse. Hun er uddannelseskonsulent for professionsbacheloruddannelserne i hhv.  ernæring og sundhed og offentlig administration og har stor erfaring med virtuel undervisning. Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor