Nyt e-læringskursus om informationssikkerhed og databeskyttelse

​Sådan beskytter du vores data.

Vent...


Måske synes du det lyder fjernt. Måske tænker du, at det kun handler om teknik og jura. Men informationssikkerhed og databeskyttelse er vigtigt for alle medarbejdere i regionen. Det handler nemlig om, at vi alle sammen passer godt på patienternes og borgernes data og beskytter vores arbejdsplads, så vi fortsat kan give den bedste behandling og service.

Hvis følsomme oplysninger falder i de forkerte hænder, kan det få store personlige konsekvenser for den enkelte patient eller borger, og hvis regionen bliver ramt af et cyberangreb kan vores it-systemer gå ned, så vi ikke længere kan udføre vores arbejde som normalt. 

De små handlinger gør en forskel

Du spiller som medarbejder en afgørende rolle for, at vi kan give patienter og borgere en tryg og sikker behandling. Det er nemlig de mange små handlinger i hverdagen, som gør en stor forskel for sikkerheden i regionen. Når du sender beskeder sikkert, opbevarer data de rette steder og lige tænker dig om en ekstra gang, før du klikker, er du med til at passe på patienternes og borgernes data og beskytte regionen mod angreb udefra.

Et nyt e-læringskursus udviklet af Sektion for Informationssikkerhed i samarbejde med RegionH E-læring klæder dig på til opgaven. Kurset er for alle medarbejdere i regionen, hvad enten du arbejder på et hospital, en virksomhed eller i et koncerncenter.

Find det i Kursusportalen

Kurset er tilgængeligt i Kursusportalen og vil i første omgang blive rullet ud til nye medarbejdere i regionen. I november 2020 bliver kurset obligatorisk for alle medarbejdere i regionen. I den forbindelse vil du modtage en invitation i din indbakke til at tage kurset.


Læs mere

Om e-læring om informationssikkerhed og databeskyttelse (åbner Region Hovedstadens intranet REGI, kræver login på hospitals-pc)


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor