Online uddannelsespakke i forhold til COVID-19

Uddannelsespakken består af e-læring og en række instruktionsvideoer, der giver basal faglig viden, som er vigtig på alle afdelinger, hvor patienter med COVID-19 kan være indlagt. 

Vent...

COVID-19 epidemien betyder, at læger og plejepersonale kan komme til at stå med opgaver, der er nye for dem, eller som de ikke har varetaget længe. En ny online uddannelsespakke ruster sundhedspersonalet til opgaverne, så de både kan hjælpe patienterne og beskytte sig selv. 

Det er Center for HR og Uddannelse, Enhed for Simulation og Læringsteknologi, der har sammensat uddannelsespakken i tæt samarbejde med fageksperter fra klinikken.


Supplerer uddannelsestiltag på hospitalerne

Den online uddannelsespakke er et supplement til de uddannelsestiltag, der allerede er i gang på hospitalerne. Tal med din leder, hvis du er i tvivl om hvilke uddannelsestilbud, der er relevante for dig.


Hvad indeholder uddannelsespakken?

Uddannelsespakken opdateres løbende, men består lige nu af: 

  • E-læring om ABCDE 
  • E-læring om blodgasanalyse 
  • Video om værnemidler 
  • Videoer om trachealsug, herunder samling af sug 
  • Video om iltbehandling 
  • Video om lejring af den respirationsinsufficiente patient 

Fælles platform til online undervisning 

Landets fem regioner har samlet alt online undervisningsmateriale relateret til COVID-19 på en fælles platform opkvalificering.elir.dk

Via denne platform kan du både se undervisningsmaterialet fra Region Hovedstaden og klikke dig videre til de andre regioners materiale. 

Vær opmærksom på, at de forskellige regioner og hospitaler kan have forskellig fremgangsmåde i forhold til faglig procedurevejledning.


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor