Om RegionH E-læring

​RegionH E-læring varetager produktionen af e-læringskurser til både interne og eksterne kunder samt vejleder i brugen af læringsmetoder og -teknologi.​

RegionH E-læring håndterer alle dele af e-læringsproduktionen fra faglig målsætning og manuskriptskrivning til design og produktion.
RegionH E-læring har produceret over 50 kurser inden for en bred vifte af sundhedsfaglige emner.
​​Se her på siden hvordan du selv kommer i gang med at få produceret e-læring og få mere viden om læringsmetoder og –teknologi samt eva​lueringsmetoder​.​​

RegionH E-læring håndterer alle dele af e-læringsproduktionen fra faglig målsætning og manuskriptskrivning til design og produktion. Herudover vejleder vi i brugen af læringsteknologi og tilbyder gør-det-selv løsninger, hvor vi stiller relevante programmer til rådighed og rådgiver om produktionen.

RegionH E-læring har produceret over 180 e-learningkurser inden for en bred vifte af sundhedsfaglige emner, herunder både kliniske, arbejdsmiljømæssige, juridiske og it-mæssige procedurer. Alle vores kurser er udviklet i tæt samarbejde med fageksperter inden for hvert af de respektive fagområder.

Vi er et team på 13 personer som inkluderer projektledere, manuskriptforfattere og udviklere samt en grafiker og en animator. Vi arbejder desuden sammen med eksterne producenter samt de forskellige regioner og kommuner.

Vi arbejder altid i teams, hvor vores forskellige kompetencer kommer i spil på forskellige tidspunkter i projektets faser. Herudover tilknyttes relevante fageksperter til projektet, og det forventes, at fageksperterne spiller en aktiv rolle i projektets udvikling.

Alle hospitaler i Region Hovedstaden kan indgive ønske om at få udviklet et e-læringskursus af RegionH E-læring, og hospitalerne har ligeledes mulighed for at benytte stort set alle de kurser, som er blevet produceret.

​​Se her på siden hvordan du selv kommer i gang med at få produceret e-læring eller få mere viden om læringsmetoder og -teknologi samt evalueringsmetoder​.​​​

Kontakt​

​Har du spørgsmål eller kommentarer til RegionH E-læring, er du velkommen til at kontakte os.

Tlf. +45 38 66 99 99 

Mail: chr-e-learning@regionh.dk


Redaktør