På tegnebrættet

Læs om de projekter, som RegionH e-læring er i gang med.​


Bliv bedre til affaldssortering med e-læring

Hvordan skaffer man sig af med brugte engangshandsker, sakse og skalpeller, pap, aviser og tidsskrifter på den rigtige måde? Affaldssortering er ikke altid lige til, men snart kan regionens medarbejdere få hjælp via et e-læringskursus. E-læringen skal understøtte regionens affaldskoncept, der sikrer, at mest muligt affald bliver genanvendt.

Læs mere E-læring om samtalestøtte til mennesker med afasi

Kommunikation med afasi-ramte kan være en udfordring for sundhedsprofessionelle. Et e-læringskursus i SCA-metoden, der støtter samtalen på patientens præmisser er nu på vej. E-læringen supplerer et fremmødekursus i metoden.  

Læs mereE-læring om diabetes til ortopædkirurgiske afdelinger

Kan et målrettet, blended læringsforløb til læger og sygeplejersker på ortopædkirurgiske afdelinger gøre en forskel for patienter med diabetes? Det er Steno Diabetes Center Copenhagen og fire endokrinologiske afdelinger gået sammen om at undersøge i et kvalitetsudviklingsprojekt, som RegionH E-læring er involveret i.

Læs mereVirtuel fødestue på vej til jordemoderstuderende

RegionH E-læring og Jordemoderuddannelsen på Københavns Professionshøjskole er gået sammen om at udvikle et e-læringskursus i form af en virkelighedstro, virtuel fødestue. Målet er at klæde de studerende bedre på til praktikken og forebygge frafald.  

Læs mere

Redaktør