Fonds- og Netværksmøde 6. februar 2020

​6. februar blev der afholdt Fonds- og Netværksmøde i Forebyggelseslaboratoriet

Det Sektorfri Forebyggelseslaboratorium afholdt Fonds- og Netværksmøde den 6. februar 2020. Målet med dagen var at skabe dialog og bringe praksis og fonde sammen for at identificere vigtige sundhedsudfordringer, relevante satsningsområder og drøfte ideer til indsatser og løsninger.

Dagen bød på oplæg fra Novo Nordisk Fonden, Velux Fonden, Mary Fonden, Nordea Fonden, Psykiatrifonden og Den A.P. Møllerske Støttefond – det sociale initiativ, samt et inspirationsoplæg ved professor Adrian Bauman fra The Australian Prevention Partnership Center.

Herudover blev 7 udvalgte projektidéer og praksisudfordringer pitchet.

Om eftermiddagen faciliterede Forebyggelseslaboratoriet en proces, hvor omdrejningspunktet var udfordringer oplevet i praksis i relation til de to fokusområder for Forebyggelseslaboratoriet i 2020. Her mødtes aktører på tværs af sektorer omkring udvikling af nye idéer til indsatser og løsninger af udfordringerne, der opleves i praksis.

Se programmet og præsentationerne fra mødet under ved at klikke på program og de enkelte præsentationer.

På billedet ses Professor Adrian Baumann.Kontaktpersoner

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte projektleder Anders Blædel Gottlieb Hansen på tlf. 38 16 31 16 eller sektionschef Ulla Toft på tlf. 29 99 78 77.

Redaktør