Inspirations- og Netværksmøde 19. september 2019

​19. september blev der afholdt Inspirations- og Netværksmøde i Forebyggelseslaboratoriet

Formålet med netværksmødet var at inspirere til fremtidige tværsektorielle forebyggelsessamarbejder samt præsentere og diskutere de australske erfaringer med en ny model for forebyggelse. Herudover var der en række korte præsentationer fra projekter under Forebyggelseslaboratoriet samt præsentationer af de to fokusområder "Forebyggelse af rygning blandt børn & voksne" og "Mistrivsel hos børn og unge", hvor Forebyggelseslaboratoriet særligt vil fokusere ressourcerne i 2020.

Til mødet var professor og vicedirektør Lucie Rychetnik fra The Australien Prevention Partnership Centre (APPC) inviteret til at fortælle om, hvordan det i Australien er lykkedes at bygge bro mellem evidens og praksis.

Portræt af Lucie Rychetnik

APPC er et landsdækkende center, som har skabt en ny model for udvikling og implementering af evidens, og centeret er på kort tid blevet omdrejningspunkt for forebyggelse i Australien. 

Læs mere om Lucie Rychetnik her  og  læs om Det australske Forebyggelses- og Partnerskabscenter her.

På billedet: Professor Lucie Rychetnik. 

Foto af deltagere 

Kontaktpersoner

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte projektleder Anders Blædel Gottlieb Hansen på tlf. 38 16 31 16 eller sektionschef UllaToft på tlf. 29 99 78 77.

Redaktør